nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hampir 13,000 Banduan Sertai Program CSI

14 OKT: Seramai 12,642 banduan menyertai program ‘Corporate Smart Internship (CSI)’ membabitkan lebih 200 syarikat dengan kerjasama Jabatan Penjara Malaysia, sejak Disember 2016.

Pada masa sama, Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainuddin berkata, program tersebut juga mengurangkan jumlah penghuni di dalam penjara.

“Alhamdulillah, sehingga kini sudah 12,642 semuanya. Mereka ini kita beri peluang peroleh pendapatan untuk lebih berjaya pada masa depan.

HAMZAH

“Sehingga 8 Oktober lalu, jumlah pembabitan syarikat yang aktif bekerjasama melalui program kita ialah 181 syarikat di 390 lokasi di seluruh negara. Antaranya Panasonic, FELCRA Berhad (FELCRA), Malaysian Resources Corporation Bhd (MRCB).

“Satu ketika pernah mencecah hampir 20,000 penghuni, dan hari ini kita berjaya turunkan sehingga kira-kira 6,000,” katanya pada sidang media selepas Program Kolaborasi Jabatan Penjara Malaysia bersama Panasonic Appliances Air-Conditioning Malaysia Sdn Bhd (PAPAMY), di Shah Alam, hari ini.

Dalam pada itu, Hamzah memaklumkan, program CSI berkenaan sangat bermanfaat kerana ia diwujudkan bagi memberi latihan dan kemahiran kepada Orang Diparol/Orang Banduan Berlesen dalam sektor pekerjaan yang diceburi.

“Tujuan utama program, apabila kapasiti penjara melebihi jumlah, kita mengambil inisiatif melalui program khidmat dalam komuniti, selain mengurangkan tenaga pekerja asing di negara ini.

“Program ini juga membantu meningkatkan kesedaran masyarakat untuk turut sama membantu pemulihan banduan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.