nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pilihan raya umum Jepun pada 31 Okt

14 OKT: Jepun bakal mengadakan pilihan raya umum pada 31 Oktober ini selepas Parlimen negara itu dibubarkan hari ini.

Penggal empat tahun Ahli Parlimen Dewan Rakyat tamat pada 21 Oktober.

Agensi Berita Xinhua melaporkan, pada era selepas perang, buat kali pertama pilihan raya umum Jepun diadakan selepas tempoh penggal berakhir.

Tempoh masa antara pembubaran Parlimen dan hari pengundian juga adalah paling singkat.

Pada 29 September lepas, Fumio Kishida memenangi pemilihan presiden Parti Demokratik Liberal (LDP) dan dipilih menjadi perdana menteri baharu pada 4 Oktober.

Kishida mahu mendapatkan lebih banyak sokongan daripada rakyat pada pilihan raya umum kali ini menerusi dasarnya untuk memulihkan ekonomi yang terjejas akibat pandemik dan memperkasa tindak balas COVID-19.

Beliau berkata, pakej ekonomi bernilai ‘puluhan trilion yen’ sedang disiapkan untuk membantu rakyat dan perniagaan yang terjejas akibat COVID-19.

Dalam ucapan sulungnya sebagai perdana menteri, Kishida berikrar untuk mencapai pertumbuhan ekonomi negara dan mengagihkan semula hasil kejayaan itu untuk mewujudkan kelas pertengahan yang lebih kuat.

Namun, baru-baru ini beliau menegaskan Jepun perlu merealisasikan pertumbuhan ekonomi terlebih dahulu sebelum mengagihkan semula kekayaan.

Menurut tinjauan Kyodo News, rating sokongan terhadap Kabinet Kishida sebanyak 55.7 peratus.

Ikrar Kishida untuk mengurangkan jurang kekayaan agak diragui selepas beliau menyatakan untuk menangguhkan rancangannya mempertimbangkan menaikkan kadar cukai keuntungan modal.

Sementara itu, Party Constitutional Democratic Japan (CDPJ) menegaskan bahawa Jepun tidak dapat mencapai pertumbuhan ekonomi dan pengurangan kemiskinan kecuali masalah pengagihan semula kekayaan diatasi terlebih dahulu.

Parti itu berikar akan meningkatkan cukai individu yang kaya dan syarikat besar sambil meringankan beban isi rumah berpendapatan rendah dan sederhana.

CDPJ telah meminta menurunkan cukai penggunaan daripada 10 peratus kepada lima peratus dan pengecualian cukai kepada mereka yang memperoleh kurang 10 juta yen (AS$88,063,05) setiap tahun.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.