nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Parti Melayu Kena Bersatu di PRN Melaka

14 OKT: Parti-parti yang mendokong kerajaan Perikatan Nasional (PN) dilihat masih mahu mempertahankan kerjasama erat bersama UMNO walaupun Presidennya, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dilaporkan menolak kerjasama dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) dalam menghadapi Pilihan Raya Negeri (PRN) Melaka. 

Harapan ini dizahirkan oleh Ahli Jawatankuasa PAS Pusat, Datuk Mohd Nassuruddin Daud yang memaklumkan meskipun tiga parti teras Melayu-Islam itu berbeza ideologi perjuangan, namun ia tidak boleh dijadikan alasan untuk tidak sehaluan. 

Menurut beliau, Islam memberi panduan dalam al-Quran supaya umat Islam bersatu padu antara satu sama dan tidak berpecah-belah di samping perlu berpandu kepada ajaran Islam serta wajib bersatu dalam menghadapi apa juga keadaan.

“Kalau kita berpecah pastinya orang lain akan kuasai negara, ini semua orang tahu. Apa yang berlaku pada Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14) perlu menjadi pengajaran dan sepatutnya tidak berlaku lagi,” katanya kepada media, hari ini. 

MOHD NASSURUDDIN

Mohd Nassuruddin yang juga anggota Pembangunan Islam, Dakwah, Penerangan dan Hubungan Seranta negeri Kelantan  berkata, PRU-14 perlu dijadikan pengajaran kepada pimpinan parti Melayu dan Islam yang menyaksikan kejatuhan kerajaan Barisan Nasional (BN).

“Saya pernah menyuarakan mengenai penyatuan Melayu dan Islam di Dewan Undangan Negeri apabila semua wakil rakyat PAS dan UMNO menyatakan sokongan kepada kerajaan. 

“Bagi menghadapi PRN Melaka kerjasama antara parti Melayu diperlukan bagi memastikan kelangsungan pakatan Muafakat Nasional dan PN dapat dipertahankan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.