nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan lulus 71 projek pembuatan China tahun lalu

14 OKT: Kerajaan Malaysia sudah meluluskan 71 projek pembuatan dengan penyertaan pelabur dari negara China pada 2020.

Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, berkata pelaksanaan projek berkenaan dijangka menjana lebih 10,000 peluang pekerjaan di Malaysia.

Ismail Sabri berkata ekonomi digital, Revolusi Perindustrian 4.0 (4IR) dan pembangunan lestari antara potensi ekonomi yang boleh dimanfaatkan dalam hubungan dua hala di antara Malaysia dan China.

Beliau berkata tiga bidang terbabit antara potensi yang belum diterokai sepenuhnya walaupun pelaburan dan perdagangan dua negara semakin berkembang sejak 2009.

“China terus menjadi rakan perdagangan terbesar negara merangkumi 18.6 peratus daripada jumlah keseluruhan pada tahun lalu.

“Bagi memacu transformasi digital, Malaysia pada awal tahun ini melancarkan inisiatif MyDIGITAL yang menjadi sebahagian perancangan kerajaan meningkatkan kemajuan negara dalam ekonomi teknologi berdaya tinggi menjelang 2030.

“Inisiatif ini dilaksanakan menerusi Rangka Tindakan Ekonomi Digital Malaysia. Antara lain MyDIGITAL menyasarkan untuk menarik kira-kira AS$17.32 bilion pelaburan digital tempatan dan luar negara,” katanya.

Ismail Sabri berkata demikian ketika menyampaikan ucapan pembukaan Pameran Import dan Eksport China (Canton Fair) ke-130 secara maya hari ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.