nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

4 maut akibat rusuhan hina al-Quran di Bangladesh

14 OKT: Penghinaan terhadap al-Quran dikatakan punca rusuhan di beberapa kuil Hindu menyebabkan polis Bangladesh menembak maut empat individu hari ini.

Polis turut melepaskan tembakan ke arah sekumpulan lebih 500 orang malam tadi di sebuah kuil Hindu ketika sambutan festival keagamaan.

Dalam insiden utama, kumpulan perusuh menyerang sebuah kuil Hindu dan bertembung dengan polis di bandar selatan Hajiganj, menyebabkan empat maut dan puluhan lain cedera, termasuk 15 pegawai polis, kata ketua polis tempatan, Milon Mahmud.

Polis memberitahu, majistret tempatan sudah memerintahkan larangan untuk mengadakan perhimpunan di kawasan itu dan tujuh individu juga sudah ditahan.

Kerajaan Bangladesh mengarahkan siasatan ke atas keganasan itu, dengan menggesa setiap individu yang terbabit dihukum serta meminta orang ramai untuk menjaga tingkah laku masing-masing.

“Kerajaan sudah meminta semua orang menjaga keharmonian beragama, keamanan dan keselamatan,” menurut satu kenyataan.

Satu lagi kuil Hindu diserang di daerah timur Cumilla, di tengah-tengah dakwaan berlakunya penghinaan terhadap kitab umat Islam itu, kata pegawai polis, Monir Ahmed.

“Situasi kini aman. Ratusan anggota polis, pasukan bertindak elit dan pengawal keselamatan sudah dikerahkan,” katanya, sambil menambah sekurang-kurangnya 40 orang sudah ditahan.

Polis juga bertempur dengan ratusan perusuh di bandar timur laut Zakiganj selepas orang ramai berkumpul di pusat bandar terbabit untuk melakukan protes.

“Beberapa individu dan dua pegawai polis juga cedera. Orang ramai menyerang dan merosakkan kenderaan polis dan pihak berkuasa tempatan. Kami sudah mengerahkan tambahan anggota polis,” kata jurucakap polis, Lutfar Rahman.

Penganut Hindu hanya 10 peratus daripada 169 juta penduduk Bangladesh.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.