nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sabah benarkan rentas daerah bermula esok

13 OKT : Rakyat Malaysia kini boleh menarik nafas lega apabila aktiviti rentas daerah di Sabah yang turut meliputi lawatan sosial dan pelancongan adalah dibenarkan mulai 1 November hadapan. 

Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Hajiji Noor berkata, perkara itu dicapai selepas kerajaan negeri berpuas hati tahap kadar vaksinasi lengkap Sabah telah melebihi 70 peratus setakat 11 Oktober lalu. 

Walau bagaimanapun, beliau memaklumkan pelbagai prosedur operasi standard (SOP) yang ketat akan dikenakan bagi memastikan tidak berlakunya penularan wabak disebabkan aktiviti sosial dan pelancongan. 

“Individu perlu lengkap divaksin serta mereka perlu menjalani ujian COVID-19 RT-PCR atau RTK-Ag (Swab/Saliva) dalam tempoh tiga hari sebelum perjalanan. 

“Bagi remaja berumur 12 hingga 18 tahun, sekurang-kurangnya telah menerima satu dos vaksin manakala bagi kanak-kanak di bawah 12 tahun perlu ditemani oleh ibu bapa yang telah lengkap divaksin,” katanya menerusi kenyataan media hari ini. 

Dalam pada itu, Hajiji Noor memaklumkan kerajaan negeri juga turut bersetuju untuk membenarkan rentas daerah di seluruh Sabah mulai esok yang perlu mematuhi SOP yang telah ditetapkan. 

“Mereka yang melakukan aktiviti rentas daerah juga perlu lengkap divaksin di samping hanya remaja berumur 12 hingga 18 tahun yang sudah menerima sekurang-kurangnya satu dos vaksin dibenarkan. 

“Bagi kanak-kanak di bawah 12 tahun, mereka peelu ditemani oleh ibu bapa yang telah lengkap divaksin,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.