nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Osman Sapian Diserang Angin Ahmar

13 OKT: Ahli Jawatankuasa Badan Pimpinan Negeri (BPN) Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) Johor, Datuk Osman Sapian dilaporkan telah diserang angin ahmar ketika berada di kediamannya, semalam.

Timbalan Pengerusi BERSATU Negeri, Senator Md. Nasir Hashim ketika mengesahkan perkara itu memaklumkan Osman yang juga Bekas Menteri Besar Johor itu diserang angin ahmar kira-kira pukul 10 atau 11 pagi hari ini sebelum terus dikejarkan ke hospital.

“Saya mendapat tahu perkara itu ketika berada di Dewan Negara, ketika ini. Berita ini mengejutkan kami khususnya bagi BERSATU di Johor,” katanya. 

Sementara itu, Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Permas, Datuk Che Zakaria Mohd. Salleh memaklumkan Osman akan dibawa ke Kuala Lumpur untuk mendapatkan rawatan.

“Saya dimaklumkan beliau berada dalam keadaan yang stabil namun ketika ini akan dihantar ke sebuah hospital di Kuala Lumpur bagi menerima rawatan. 

“Saya akan menziarahi beliau di ibu negara esok,” katanya. 

Osman, 70, yang juga Ketua Bahagian BERSATU Ayer Hitam dilantik sebagai Menteri Besar Johor ke-16 selepas Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU-14) pada tahun 2018.

Namun, pada April 2019, ADUN Kempas itu meletak jawatan sebagai Menteri Besar Johor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.