nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MDEC, MDA bekerjsama perkukuh industri digital

12 OKT: Jalinan kerjasama antara Perbadanan Ekonomi Digital Malaysia (MDEC) dan Persatuan Digital Malaysia (MDA) penting dalam memacu industri digital Malaysia.

Naib Presiden Kanan Pelaburan dan Jenama MDEC, Raymond Siva, berkata ia dijalankan menerusi usaha sama program inovasi korporat dan bimbingan serta memacu peningkatan kesedaran berkenaan inisiatif digital.

“MDEC ketika ini melaksanakan pelbagai inisiatif menambah baik dan memacu ekosistem ekonomi digital menerusi kempen utama #SayaDigital dan Nadi Digital ASEAN.

“Kami optimis kerjasama ini akan mencipta lebih banyak peluang bukan sahaja kepada ahli tetapi juga bukan ahli, seterusnya memajukan ekonomi digital secara inklusif selaras dengan Rangka Tindakan Ekonomi Digital Malaysia (MyDIGITAL) dan Wawasan Kemakmuran Bersama 2030,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Beliau berkata, kedua pihak akan menganjurkan sesi siri perbincangan libat urus yang dikenali sebagai ‘Digital Wednesday’ pada setiap suku tahun.

Jelasnya, sesi itu akan menampilkan pakar berkaitan yang akan berkongsi pandangan dan pembangunan bakat, pelaburan dan pelan digital.

Sementara itu, Presiden MDA, Nicholas Sagau, berkata kerjasama strategik tersebut membolehkan MDA mengukuhkan kedudukan sebagai peneraju utama memperkasakan industri.

“Kerjasama yang bermula pada Oktober ini akan membabitkan platform pembelajaran industri khas MDA seperti [email protected] serta Digital Wednesday.

“Inisiatif ini ialah program julung kali yang dilaksanakan dan dianjurkan oleh kedua pihak kepada industri,” katanya yang juga Ketua Pegawai Operasi REV Media Group.

Selain itu, MDEC juga akan terbabit dalam Anugerah MDA 2021, acara tahunan yang mengiktiraf dan menghargai bakat, agensi, jenama, penerbit dan penyedia perkhidmatan digital yang mengadaptasi dan menggunakan teknologi digital.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.