nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO, BERSATU Perlu sepakat hadapi PRN Melaka

10 OKT: Walaupun Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dilaporkan menolak kerjasama dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) dalam menghadapi Pilihan Raya Negeri (PRN) Melaka namun masih ada di kalangan pemimpin UMNO mahukan keputusan di sebaliknya. 

Perkara itu dizahirkan oleh Ahli Majlis Kerja Tertinggi UMNO, Datuk Zahidi Zainul Abidin yang mengharapkan partinya dapat menjalinkan kerjasama dengan parti lain khususnya PAS dan BERSATU bagi menghadapi PRN Melaka.

Namun beliau yang juga Timbalan Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Zahidi Zainul Abidin menyerahkan perkara itu kepada kebijaksanaan Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi dalam membuat keputusan.

UMNO dan BERSATU perlu menjalinkan kerjasama bagi menghadapi PRN Melaka sekali gus menggelakkan perpecahan orang Melayu.

“Saya secara peribadi berharap agar UMNO dapat berpakat dengan PAS, BERSATU dan parti lain dalam PRN Melaka ini supaya dapat kekal berkuasa dan terus membantu rakyat. Kita perlu berpakat terutama parti Melayu dan sekiranya kita berpecah, kita akan kehilangan kuasa untuk membantu rakyat.

“Dalam Islam juga kita dituntut untuk berpakat dan bermusyawarah membentuk kerjasama dalam menyelesaikan masalah,” katanya pada sidang media selepas merasmikan Majlis Penutupan dan Penyerahan Surat Tawaran Dana serta Sumbangan Keluarga Malaysia Perbadanan Kemajuan Filem Nasional Malaysia (FINAS) sempena Program [email protected] (KoFI) 2021 di Kangar, Perlis. 

Dalam pada itu, Zahidi Zainul yang juga Ahli Parlimen Padang Besar itu berkata, ketika ini MKT UMNO sebulat suara untuk tidak berpakat dengan mana-mana parti kerana lebih senang bergerak sendiri.

“Sama ada mampu atau tak mampu, ini adalah keputusan yang dibuat masa Perhimpunan Agung UMNO (PAU) lalu. 

“Namun kita tidak tahu dalam masa terdekat sekiranya terdapat perubahan dalam keputusan berkenaan dan terpulang kepada Presiden untuk menentukannya,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.