nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ketua Pemuda UMNO ulas PN mahu bertanding di Cameron Highlands

10 OKT: Hubungan antara UMNO dan PAS di Negeri Pahang masih  lagi kukuh berdasarkan persefahaman dan perjanjian yang telah ditandatangani dan dipersetujui oleh kedua-dua pihak.

Justeru, Ketua Pemuda UMNO Negeri Pahang, Mohd Farid Mohd Nor berkata, pihaknya tetap komited untuk mempertahankan Muafakat Nasional (MN) di negeri ini dan tiada niat untuk partinya mencabuli perjanjian tersebut.

Beliau menegaskan perkara tersebut selepas Perikatan Nasional Cameron Highlands telah mencapai kata sepakat untuk bertanding di Parlimen dan ketiga-tiga kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) di kawasan tersebut.

“Awal petang tadi saya telah pun menghubungi rakan sejawat daripada PAS Negeri Pahang bagi mendapatkan pengesahan. Berdasarkan maklum balas, Pemuda PAS Negeri Pahang belum mendapat sebarang maklumat mengenai berita tersebut dan turut melahirkan rasa terkejut atas tulisan yang kini viral di kalangan pemerhati dan penggiat politik di Pahang.

“Lebih-lebih lagi Pengerusi Perhubungan UMNO Negeri Pahang, Datuk Seri Wan Rosdy Wan Ismail tetap bertegas untuk mempertahankan MN di Pahang, serta membuktikan bahawa beliau adalah manusia yang berpegang kepada janjinya sehingga ke hari ini,” katanya kepada PNBBC Portal ketika mengesahkan kenyataannya di Facebook miliknya, hari ini.

Terdahulu, PNBBC Portal melaporkan PN Cameron Highlands sedia bertanding di semua kerusi DUN dan Parlimen di kawasan tersebut dalam Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15).

Pengerusi PN Kawasan Parlimen Cameron Highlands, Dr Abdul Rasid Ali memaklumkan, keputusan itu telah mendapat kesepakatan bersama selepas Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU), PAS dan Gerakan kawasan Cameron Highlands mengadakan mesyuarat secara bersemuka malam tadi. 

“Berdasarkan Mesyuarat Perikatan Nasional kali ketiga semalam, telah dapat kata sepakat iaitu penetapan calon bagi PRU-15 iaitu Parlimen akan ditandingi oleh BERSATU manakala DUN Tanah Rata akan diwakili daripada Gerakan dan DUN Jelai pula akan ditandingi oleh PAS. 

“Pada dasarnya G5 komponen PN di peringkat kawasan serta Parlimen Cameron Highlands sepakat dengan keputusan yang dipersetujui bersama namun ianya bergantung kebijaksanaan dan keputusan pucuk pimpinan setiap parti dalam PN Pusat dan Negeri,” katanya.

Dalam pada itu, Mohd Farid menasihatkan agar kesemua ahli UMNO bertenang dan meneruskan segala aktiviti dan program yang telah dirancang dan sedang dalam pelaksanaan seperti biasa.

“Hubungan di antara UMNO dan PAS di Negeri Pahang masih berdasarkan persefahaman dan perjanjian yang telah ditandatangani dan dipersetujui oleh kedua-dua pihak.

“Di atas asas itu, Pergerakan Pemuda UMNO Negeri Pahang akan terus berperanan agar hubungan ini dapat dipelihara.

“Lebih-lebih lagi segala-galanya bermula sewaktu kita sama-sama mengharungi Pilihan Raya Kecil Cameron Highlands suatu ketika dahulu. Moga dijauhkan Allah, daripada ianya akan turut berakhir di sana,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.