nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PAS akan pastikan PH tidak kembali berkuasa di Melaka

9 OKT :  PAS sedang merangka strategi bersama rakan sekutu lain bagi memastikan Pakatan Harapan (PH) tidak kembali berkuasa di Melaka selepas Pilihan Raya Negeri (PRN) nanti.

Naib Presiden PAS, Idris Ahmad, berkata PAS sudah menubuhkan sebuah Jawatankuasa Induk PRN Melaka untuk tujuan itu, yang dipengerusikan oleh Naib Presiden parti, Datuk Seri Dr Ahmad Samsuri Mokhtar.

Beliau berkata, jawatankuasa itu dibantu oleh Jabatan Pilihan Raya PAS Pusat serta Badan Perhubungan PAS Negeri Melaka.

“Matlamat PAS dalam PRN ini sangat jelas iaitu untuk memastikan PH tidak lagi berkuasa di negeri itu.

“Mengenai jumlah kerusi yang PAS akan bertanding pula, ia sedang dibincangkan, termasuk dengan rakan parti lain.

“Kita mahu menghadapi PRN Melaka ini secara bersama bagi mengukuhkan perpaduan bagi memastikan PH tidak lagi berkuasa,” katanya pada sidang media selepas majlis penyampaian Musa’adah Banjir kepada Sekolah Rendah Islam Bistari Darul Mulkan di Jalan Kuala Sepetang, di Bukit Gantang, Perak, hari ini.

Idris Ahmad

Mengulas lanjut, Idris yang juga Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) berkata, PAS tidak mahu ada perpecahan dalam kalangan rakan parti semasa menghadapi PRN Melaka.

PRN Melaka dijangka diadakan susulan pembubaran Dewan Undangan Negeri (DUN) Melaka ekoran tindakan empat Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) daripada blok kerajaan menarik sokongan terhadap kepimpinan Ketua Menteri.

Dalam pada itu, Idris berkata, pihaknya akan mengambil tindakan tegas, termasuk memecat serta-merta pegawainya yang melakukan penyelewengan.

Amaran itu membabitkan semua pegawai di 14 agensi di bawah Bahagian Agama di Jabatan Perdana Menteri.

“Semua 14 agensi di bawah saya akan bertemu pada setiap Isnin bagi melaporkan apa yang mereka laksanakan. Saya sudah melantik seorang pegawai untuk mengendalikan pemantauan Petunjuk Prestasi Utama (KPI) di setiap agensi dan KPI 100 hari kementerian,” katanya .

Get real time updates directly on you device, subscribe now.