nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

5 Isu Soal Hak Wanita, Kanak-Kanak Akan Diperhalusi

Pada 7 Oktober 2021, Jawatankuasa Pilihan Khas Hal Ehwal Wanita dan Kanak-Kanak dan Pembangunan Sosial telah mengadakan Mesyuarat yang ke-4 pada tahun ini.   

Mesyuarat dihadiri oleh wakil-wakil dari Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Kementerian Pembangunan Luar Bandar, SUHAKAM, National Council of Women’s Organisation (NCWO), Child Rights Innovation and Betterment (CRIB), All Women Society (AWAM), Women Centre for Change (WCC) dan Women Aid Organisation (WAO).

Turut hadir, YB Hannah Yeoh, Ahli Parlimen Segambut sebagai ahli jemputan khas.   Wakil-wakil NGO berkongsi pandangan mereka mengenai hal-hal yang berkaitan dengan peranan Pesuruhjaya Kanak-kanak, Mahkamah Kanak-kanak dan peranan Jawatankuasa Menangani Keganasan Rumah Tangga (JMKRT). 

Antara isu utama yang dibangkitkan adalah: 

1. Perlunya undang-undang yang diluluskan di Parlimen untuk Akta Suruhanjaya Kanak-kanak yang bebas, dan juga dana yang mencukupi untuk melaksanakan tugas-tugas dan peranan Suruhanjaya Kanak-Kanak.

2. Perlunya pembangunan kapasiti pihak berkepentingan yang relevan untuk meningkatkan kecekapan prosedur, termasuk di dalam pengelolaan bantuan kecemasan, penguatkuasaan polis dan bantuan guaman.

3. Meningkatkan koordinasi peringkat negeri dalam pengurusan keganasan rumah tangga.

4. Mengembangkan sistem pengumpulan data di peringkat nasional yang telus untuk memantau dan menanggapi kes kekerasan terhadap wanita dan anak-anak.

5. Untuk memastikan ketelusan dan kebertanggungjawaban agensi-agensi berkaitan, Suruhanjaya Kanak-kanak dan Jawatankuasa Menangani Keganasan Rumah Tangga (JMKRT) diminta untuk menerbitkan laporan tahunan yang boleh diakses oleh masyarakat umum.  

Kami mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan ribuan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat dan hadir untuk memenuhi undangan dari Pejabat Pilihan Khas Hal Ehwal Wanita, Kanak-Kanak dan Pembangunan Sosial.  

Azalina Othman Said
Pengerusi Jawatankuasa Pilihan Khas Hal Ehwal Wanita Dan Kanak-Kanak Dan Pembangunan Sosial Dewan Rakyat, Parlimen Malaysia

Get real time updates directly on you device, subscribe now.