nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kampung Orang Asli Kuala Boh, Pahang kena PKPD

28 SEPT: Hanya satu lokaliti di Pahang dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) bermula Khamis ini.

Ketua Pengarah Keselamatan Negara, Datuk Rodzi Md Saad, berkata lokasi berkenaan ialah Kampung Orang Asli Kuala Boh, Mukim Ulu Tenom, Pos Menson di Cameron Highlands, Pahang yang dikenakan PKPD sehingga 13 Oktober depan.

“Selepas meneliti pembentangan oleh Kementerian Kesihatan (KKM) mengenai penilaian risiko dan trend jangkitan, kerajaan hari ini memutuskan untuk melaksanakan PKPD di lokaliti itu.

“Prosedur operasi standard (SOP) sama seperti yang diumumkan sebelum ini,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Beliau berkata, kerajaan hari ini turut memutuskan tempoh PKPD di Kampung Tementong, Mukim Cheka 1, Lipis, Pahang yang sepatutnya tamat esok disambung 14 hari lagi mulai Khamis ini hingga 13 Oktober ini.

Sementara itu, Rodzi berkata, PKPD dua kampung di Pekan, Pahang iaitu Kampung Badong Dalam dan Kampung Permatang Durian serta satu kampung di Kuala Krai, Kelantan iaitu Kampung Bahagia, Mukim Batu Mengkebang akan ditamatkan esok.

PKPD lain yang turut ditamatkan di Sabah iaitu Kampung Kirangawan (Darat dan Tengah) dan Kampung Pinatau di Kota Marudu; Kampung Nuntunan Apin-Apin di Keningau; Kampung Lungkidau di Ranau dan Perumahan Pekerja Ladang Boustead Ruku-Ruku di Telupid.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.