nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lebih 10,000 sekolah lengkap internet berkelajuan tinggi

23 SEPT: Sebanyak 10,214 sekolah di bawah Kementerian Pendidikan (KPM) kini mempunyai capaian jalur lebar kelajuan 30Mbps hingga 100Mbps.

Menteri Kanan Pendidikan, Datuk Dr Radzi Jidin, berkata jumlah itu termasuk 141 sekolah pedalaman yang dibekalkan dengan talian Very Small Aperture Terminal (VSAT) berkelajuan 30 Mbps mulai Mac lalu.

Radzi berkata KPM sedang bekerjasama dengan Unit Pemodenan Tadbiran dan Perancangan Pengurusan Malaysia (MAMPU) bagi mengenal pasti pendekatan terbaik dalam usaha untuk memastikan capaian internet di sekolah di seluruh negara terus dipertingkatkan.

“Ini termasuklah penyediaan rangkaian bersepadu KPM yang berlandaskan tiga prinsip utama iaitu bersesuaian dengan tujuan (fit for purpose), kekal relevan pada masa hadapan (future proof) dan penyelesaian yang holistik (holistic solution).

“Rangkaian bersepadu KPM ini dijangka dapat mula dilaksanakan pada pertengahan tahun 2022. Perancangan ini adalah seiring dengan usaha Kerajaan untuk memastikan pembelajaran berteraskan teknologi dapat disediakan dalam pembangunan generasi pewaris negara yang berupaya mendepani revolusi perindustrian 4.0 (IR4.0),” katanya ketika menjawab soalan di sesi pertanyaan jawab lisan di Parlimen hari ini.

Radzi berkata demikian ketika menjawab soalan Ahli Parlimen BN-Besut, Datuk Seri Idris Jusoh yang meminta KPM menyatakan apakah usaha untuk menambah baik capaian internet sekolah-sekolah di kawasan luar bandar bagi memastikan pembelajaran berteraskan teknologi dan IR4.0 dapat direalisasikan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.