nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan setuju gubal undang-undang lompat parti

23 SEPT: Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang), Datuk Seri Dr Wan Junaidi Tuanku Jaafar, mengesahkan undang-undang anti-lompat parti yang dicadangkan oleh Ahli Parlimen BN- Pengerang, Datuk Seri Azalina Othman akan dibentangkan pada sesi Parlimen kali ini.

Wan Junaidi berkata usul itu sudah dinaikkan dalam aturan urusan mesyuarat, bagi dibentang ke pengetahuan dewan.

“Usul Pengerang sudah dinaikkan dalam aturan mesyuarat dan kerajaan sudah mengambil kira untuk juga melihat sama ada untuk mengikut usul itu (bagi dijadikan undang-undang).

“Kita sudah kaji undang-undang dan kes-kes yang sudah berlaku dulu dan kita mengetahui perkara yang kita perlu buat.

“Tetapi makna lompat ini, definasinya belum dibuat. Banyak kesan dia nanti,” katanya pada sesi penggulungan usul menjunjung kasih Titah Diraja bagi pihak Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang) di Parlimen hari ini.

Datuk Seri wan Junaidi

Pada 2 September lalu, Azalina mengemuka notis cadangan usul Rang Undang-Undang (RUU) Pemecatan Ahli Parlimen 2021 kepada Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun untuk dibentang ke Dewan Rakyat.

Mengulas lanjut, Wan Junaidi berkata, secara prinsipnya, kerajaan bersetuju untuk menggubal akta anti lompat parti, namun ia memerlukan masa untuk diteliti serta dirunding oleh pihak berkepentingan, termasuk Ahli Parlimen.

“Pendirian kerajaan, kita akan wujudkan undang-undang ini. Sama ada ia menjadi satu jenayah akan kita lihat dalam draf undang-undang itu nanti.

“Apabila ia sudah dikeluarkan nanti, bila draf sudah keluar, baru kita persoalkan hal ini. Usul (persendirian) pun baru masuk. Saya baru bincang dengan AG (Peguam Negara).

“Kerajaan ini pun baru bermula. Tiga minggu baru (kerajaan). Jadi tolonglah sikit. Proses undang-undang ini bukan tiga hari, bukan tiga minggu, ambil masa,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.