nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

RUU Anti-Gangguan Seksual Dibentang Dalam Masa Terdekat

22 SEPT : Rang Undang-Undang (RUU) Anti-Gangguan Seksual akan dibentang secepat mungkin bagi menangani isu berkaitan gangguan seksual.

Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun berkata, prosesnya perlu dilaksanakan dengan teliti dan sememangnya memakan masa.

Menurut beliau, pada masa ini proses semakan, penambahbaikan dan sesi libat urus dengan pelbagai pihak berkepentingan sedang giat dilaksanakan sebelum mendapat kelulusan Jemaah Menteri dan seterusnya dibentang di Dewan Rakyat.

“Terdapat beberapa isu dibangkitkan yang memerlukan penelitian mendalam, antaranya elemen pencegahan dan elemen tanggungjawab sosial. 

“Ini untuk memastikan pencegahan gangguan seksual dilaksanakan di organisasi berkenaan,” katanya ketika menggulung perbahasan Usul Menjunjung Titah Diraja kementeriannya di Dewan Rakyat, Kuala Lumpur hari ini.

Datuk Seri Rina Harun

Dalam pada itu, Rina memaklumkan perkara yang turut diberi perhatian adalah elemen keselamatan terhadap mangsa yang membuat aduan.

“Kementerian juga mengambil kira pelbagai bentuk gangguan seksual yang boleh berlaku melalui pelbagai medium komunikasi. 

“Ini termasuk secara dalam talian dan siber, yang ketika ini ditangani melalui Akta Komunikasi dan Multimedia 1988 (Akta 588),” katanya. 

Sementara itu, Rina memberitahu RUU Anti-Gangguan Seksual digubal untuk menambah baik sistem keadilan sedia ada menerusi penubuhan tribunal khusus. 

“Ini dilaksanakan bagi mengendalikan aduan gangguan seksual dengan cepat menggunakan standard pembuktian imbangan kebarangkalian dan pemberian pampasan atau ganti rugi kepada mangsa.

“Draf RUU Anti-Gangguan Seksual yang digubal secara kolektif menerusi sebuah pasukan projek khas berhasrat menangani isu gangguan seksual termasuk standard pembuktian yang tinggi,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.