nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ku Li letak jawatan Pengerusi Jemaah Penasihat UMNO

22 SEPT: Tengku Razaleigh Hamzah telah mengemukakan permohonan untuk berundur sebagai Pengerusi Jemaah Penasihat UMNO.

Surat peletakan jawatan Ahli Parlimen Gua Musang itu telah diserahkan kepada Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi, pada Isnin lalu.

Perkara itu telah disahkan oleh seorang pegawai Tengku Razaleigh atau lebih dikenali sebagai Ku Li ketika dihubungi wartawan PNBBC Portal, hari ini.

Ku Li menerusi surat tersebut memaklumkan beliau memohon pengunduran daripada jawatan itu yang berkuat kuasa bermula tarikh surat iaitu dihantar pada 20 September lalu

Beliau turut memaklumkan jawatan berkenaan tidak berperlembagaan seperti termaktub dalam peraturan parti.

“Perhimpunan Agung UMNO 2020 telah meluluskan sebulat suara usul untuk memutuskan sebarang kerjasama dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) tetapi ia mengambil masa untuk dilaksanakan.

“Tetapi bisa usul itu apabila dikuatkuasakan memberi kesan segera dalam mana pimpinan yang tidak mempunyai sokongan sebagaimana dikehendaki oleh Perlembagaan Persekutuan dan kerajaan pimpinannya terpaksa meletak jawatan tanpa tunggu pengundian menolaknya di Dewan Rakyat,” katanya.

Ku Li turut mendakwa sudah tentu pimpinan yang dipilih dan anggota kerajaan yang mengganti ‘kerajaan gagal’ telah direstui oleh pimpinan UMNO walaupun rata-rata orang ramai dan akar umbi menzahirkan kekecewaan kerana hampir semua jawatan dipenuhi oleh mereka dalam kalangan ‘kerajaan gagal’.

“Bolehkah mereka ini bantu parti kita tebus kekalahan kita dalam Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) dan akhiri Parlimen yang tergantung? Bolehkah kita bergantung harap kepada mereka ini memberi kemenangan kepada parti kita dalam PRU-15?” soalnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.