nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kit ujian kendiri COVID-19 percuma untuk pelajar asrama

22 SEPT: Prihatin dengan masalah kewangan rakyat, kerajaan memutuskan untuk menyediakan kit ujian kendiri menggunakan air liur RTK Antigen (RTk-Ag) secara percuma kepada pelajar yang akan memasuki sekolah berasrama penuh yang akan memulakan sesi persekolahan bersemuka, mulai 3 Oktober ini.

Menteri Kanan Pendidikan Datuk Dr Radzi Jidin berkata kementerian akan menyediakan kit ujian itu untuk diedarkan kepada semua sekolah berasrama penuh di bawah Kementerian Pendidikan.

Berikutan itu, Radzi berkata semua pelajar sekolah berasrama penuh wajib menjalani tiga ujian saringan manakala murid sekolah asrama harian hanya sekali.

“Saya ingin menjelaskan sedikit sekiranya sekolah berasrama penuh mereka di Kuala Lumpur tetapi murid berkenaan berada di Terengganu, sekiranya mereka perlu menaiki bas…mereka akan dikumpulkan di sebuah sekolah berhampiran untuk menjalani ujian saringan kendiri menggunakan kit ujian kendiri.

RADZI

“Jika ujian saringan kendiri berkenaan negatif maka mereka akan dibenarkan menaiki bas untuk melaporkan diri di sekolah berasrama penuh masing-masing.

“Kita juga akan menyediakan kit ujian di sekolah berasrama penuh bagi memudahkan guru mengenal pasti murid bergejala semasa sesi persekolahan dibuka semula nanti,” katanya ketika menggulung ucapan menjunjung kasih Titah Diraja Yang di-Pertuan Agong bagi pihak Kementerian Pendidikan di Parlimen sebentar tadi.

Menjawab mengenai dakwaan beberapa sekolah di Klang yang dikatakan dikenakan bayaran untuk memulakan proses vaksinasi kepada pelajarnya, Radzi berkata dakwaan berkenaan tidak benar dan timbul akibat salah faham sesetengah pihak.

“Saya menerima maklumat berkenaan daripada Ketua Pengarah Kesihatan dan sudah menyemaknya, sebelum mendapati dakwaan berkenaan tidak benar dan timbul akibat salah faham di Pejabat Pendidikan Daerah Klang,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.