nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKPD Kampung Orang Asli di Perak, satu kampung di Sabah

22 SEPT : Sebuah perkampungan Orang Asli di Perak dan satu kampung di Sabah antara lokaliti terbaharu yang dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) mulai esok.

Menurut Ketua Pengarah Keselamatan Negara, Datuk Rodzi Md Saad, PKPD selama dua minggu akan dilaksanakan di Kampung Orang Asli Gangai, Mukim Slim, Mualim, Perak bermula esok hingga 6 Oktober ini.

Selain itu, PKPD di Kampung Rompon di Tambunan, Sabah juga akan dilaksanakan mulai Jumaat ini hingga 7 Oktober ini.

“Keputusan kerajaan melaksanakan PKPD selepas meneliti pembentangan Kementerian Kesihatan (KKM) mengenai penilaian risiko dan trend jangkitan COVID-19.

“Segala prosedur operasi standard (SOP) adalah sama seperti yang diumumkan sebelum ini,” katanya dalam kenyataan harian MKN hari ini.

Sementara itu, Rodzi berkata, kerajaan hari ini turut memutuskan untuk menamatkan 10 PKPD di Perak, Pahang dan Sabah.

“PKPD Taman Samudera di Seri Manjung, Perak dimulakan 5 September hingga 18 September lalu dan disambung dua minggu lagi sehingga 2 Oktober ini.

“Bagaimanapun, kerajaan memutuskan untuk menamatkan PKPD di lokaliti itu tengah malam ini, iaitu 10 hari lebih awal daripada tarikh dijadualkan,” katanya.

Katanya lagi, PKPD yang akan ditamatkan esok ialah lima PKPD di Pahang iaitu Kampung Batu 1, Jalan Mentakab, Temerloh; FELDA Keratong 8, Rompin; Kampung Orang Asli Sungai Kiol dan Kampung Orang Asli Tekeh serta FELDA Sungai Tekam di Jerantut.

Selain itu, turut ditamatkan esok ialah empat PKPD di Sabah iaitu Kampung Lohan Ulu, Ranau; Kampung Pengalat Kecil, Papar; dan dua lokasi di Putatan iaitu Kampung Ulu dan Kampung Pasir Putih.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.