nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mohd Azis kena ‘sekolah’ pasal projek Pan Borneo

22 SEPT: Ahli Parlimen Warisan Sepanggar, Datuk Mohd Azis Jamman hanya mampu terdiam apabila ‘disekolahkan’ oleh Menteri Kanan Kerja Raya, Datuk Seri Fadillah Yusof berhubung pertukaran kaedah pelaksanaan projek lebuh raya Pan Borneo pada September 2019.

Pada mulanya, Mohd Azis menafikan dakwaan kononnya peruntukan kepada projek tersebut tidak dipotong oleh kerajaan Pakatan Harapan (PH) namun melakukan penstrukturan semula dengan menamatkan kaedah pelaksanaan secara rakan pelaksana projek (PDP) kepada secara konvensional yang menjimatkan kos.

Namun, Fadillah dengan tenang menyatakan bahawa Mohd Azis pertukaran kaedah pelaksanaan projek lebuh raya Pan Borneo pada tiga tahun lalu bakal menyaksikan tiada sebarang penjimatan berupaya diraih daripada keputusan berkenaan.

Fadillah ketika mengesahkan perkara itu turut tidak menolak kemungkinan bahawa percaturan untuk beralih daripada kaedah pelaksanaan secara rakan pelaksana projek (PDP) kepada secara konvensional mengundang tambahan kos.

Beliau menegaskan, peningkatan kos antara lain termasuk keperluan melunaskan bayaran pampasan berikutan penamatan perjanjian PDP bagi projek jajaran lebuh raya sejauh 2,325 kilometer dan merentasi dua negeri itu.

“Memang betul PDP ditamatkan namun apa lebih utama, peruntukan tiada disebabkan pembatalan dana infra oleh Kementerian Kewangan. Itu sebab projek itu tidak dapat diteruskan dan dilaksanakan melalui Jabatan Kerja Raya (JKR) Sabah. 

“Sama ada berlaku penjimatan atau tidak hanya kita tahu bila projek ini disiapkan nanti dan bila akaun ditutup baru kita tahu atau tidak. Sekarang ini kita tidak dapat nyatakan adakah jimat atau tidak namun saya boleh katakan sekarang ini kalau ambil kira secara keseluruhannya tidak banyak pun penjimatan.

“Mungkin tiada penjimatan disebabkan kerana menukar kaedah itu banyak kos tambahan yang perlu kita lunaskan termasuk kepada PDP yang terpaksa dibayar pampasan serta banyak perkara lain yang perlu kita muktamadkan,” katanya pada sesi penggulungan Kementerian Pertahanan Titah Diraja di Dewan Rakyat, Kuala Lumpur, hari ini.– Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.