nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tidak Cukup Korum, Sidang Dewan Rakyat Bermula Lewat

21 SEPT: Sesi petang persidangan Dewan Rakyat hari ini dimulakan lewat kira-kira tujuh minit apabila sidang tidak boleh dilakukan gara-gara tidak cukup korum ahli Parlimen yang hadir seperti yang ditetapkan. 

Usul tidak cukup korum itu dibangkitkan oleh Ahli Parlimen PH Rasah, Cha Kee Chin ketika Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Rashid Hasnon mahu memulakan sesi perbahasan titah diraja.

“Ikut pengamatan saya, tidak cukup 26 (ahli Parlimen) sekarang ini, minta setiausaha tolong semak terutamanya bahagian menteri dan timbalan menteri,” katanya.

Sedar akan itu, Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Rashid Hasnon mengarahkan Bentara Parlimen untuk mengira semula kehadiran ahli Parlimen kerajaan.

Hasil kiraan mendapati hanya 19 ahli Parlimen yang berada dalam Dewan Rakyat.

Keadaan itu memaksa Rashid mengarahkan bentara supaya membunyikan loceng sekali lagi bagi memberi peringatan kepada ahli-ahli Parlimen supaya memasuki dewan untuk menghadiri persidangan.

Selepas loceng dibunyikan, lapan lagi ahli Parlimen menyertai sesi tersebut menjadikan jumlahnya 27 ahli Parlimen dan sidang bermula seperti biasa.

Mengikut Peraturan Majlis Mesyuarat Dewan Rakyat Bilangan 13 (1), cukup bilang bagi (korum) Majlis Mesyuarat dan Jawatankuasa sebuah Majlis Mesyuarat hendaklah mengandungi 26 ahli Parlimen tidak termasuk pengerusi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.