nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Poland diperintah bayar 500,000 Euro setiap hari kepada Brussels

21 SEPT : Negara Poland  diperintahkan membayar denda 500,000 euro (RM2.458 juta) setiap hari kepada Brussels sehingga lombong arang batu di Turow yang merupakan lombong terbesar negara itu ditutup.

Perintah tersebut dikeluarkan oleh Mahkamah Tinggi Kesatuan Eropah (EU) sebagai denda ekoran lombong arang batu tersebut didapati membahayakan alam sekitar merentasi sempadan dan melanggar undang-undang EU.

Bagaimanapun, Poland enggan mematuhinya atas alasan ia akan menjejaskan keselamatan tenaga negaranya kerana lombong arang batu itu menggerakkan tenaga stesen janakuasa yang menyediakan sekitar tujuh peratus bekalan elektriknya.

Jurucakap kerajaan Poland, Piotr Muller, menegaskan bahawa negaranya tidak akan menutup lombong arang batu di Turow.

Menurutnya, menangguhkan kerja di lombong Turow akan mengancam kestabilan sistem kuasa Poland.

Katanya lagi, sebarang penutupan akan membawa kesan negatif terhadap keselamatan tenaga bagi berjuta-juta penduduk Poland dan seluruh EU.

Jun lalu, Prague meminta Mahkamah Kehakiman EU menjatuhkan hukuman denda kepada Poland sebanyak lima juta euro (RM24.5 juta) sehari kerana gagal menghentikan pengeluaran di lombong

Jerman dan Republik Czech turut membuat aduan mengenai lombong itu dan usaha memperluaskannya dirancang dengan mengatakan ia akan menyebabkan peningkatan tahap kebisingan dan debu di kawasan itu.

Kumpulan tenaga terbesar Poland, PGE, yang memiliki lombong dan kilang beroperasi sejak 1904 dengan menggaji 4,000 orang itu merancang untuk melombong arang batu di Turow hingga 2044.

Poland bergantung pada arang batu untuk memenuhi hingga 80 peratus dari keperluan tenaganya tetapi berjanji untuk mengembangkan sumber tenaga hijau.

Ia bersetuju menutup lombong terakhirnya pada 2049, sesuai dengan sasaran pengurangan pelepasan yang ditetapkan oleh EU.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.