nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penjualan kereta baharu meningkat 147 peratus Ogos lalu

21 SEPT : Kebenaran bilik pameran syarikat pejualan kereta untuk kembali beroperasi di negeri utama seperti Selangor dan Kuala Lumpur sejak 13 Ogos lalu memperlihatkan jualan kenderaan baharu di negara ini melonjak sebanyak 147 peratus pada Ogos lalu berbanding bulan sebelumnya.

Persatuan Automotif Malaysia (MAA) dalam satu kenyataan hari ini berkata, jualan kereta baharu meningkat kepada 17,500 unit pada Ogos 2021 berbanding hanya 7,086 unit pada bulan Julai.

Bagaimanapun kata kenyataan itu, ia adalah 67.5 peratus lebih rendah jika dibandingkan dengan prestasi tahun lalu dalam bulan sama.

Tambah kenyataan itu, jualan kereta baharu pada September ini dijangka akan lebih tinggi daripada Ogos.

“Ini kerana, banyak perniagaan untuk industri termasuk automotif sudah kembali beroperasi mengikut tahap masing-masing.

“Selain itu, syarikat kereta juga akan berusaha secara berterusan untuk meningkatkan jualan bagi menjana pendapatan mereka.

“Bagaimanapun, kekurangan cip yang sedang berlaku ketika ini mungkin menjejaskan beberapa pengeluaran jenama kereta,” katanya.

Pada Ogos, kenderaan penumpang mencatatkan jualan 15,064 unit, lebih tinggi berbanding 4,949 unit yang dicatatkan bulan sebelumnya namun penurunan ketara berbanding 48,598 unit pada Ogos 2020.

Bagi bulan dikaji, jualan kenderaan komersial juga lebih tinggi sedikit kepada 2,436 unit berbanding 2,137 unit pada Julai 2020.

Jumlah pengeluaran pada bulan lalu pula adalah sebanyak 13,961 unit, penurunan sebanyak 72.2 peratus daripada 50,196 unit pada setahun yang lalu.

Daripada jumlah itu, kenderaan penumpang mewakili 12,897 unit manakala kenderaan komersial berjumlah 1,064 unit.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.