nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Malaysia hati-hati sebelum ikhtiraf kerajaan Taliban

21 SEPT: Kerajaan perlu berhati-hati dan meneliti perkembangan semasa dengan mengambil kira pertimbangan tertentu, sebelum membuat keputusan mengiktiraf kerajaan baharu pimpinan Taliban di Afghanistan.

Menteri Luar, Datuk Saifuddin Abdullah, berkata antara faktor yang diambil kira antaranya tahap penerimaan rakyat Afghanistan terhadap penguasaan kerajaan Taliban dan pendirian yang ditetapkan secara bersama melalui Pertubuhan Kerjasama Islam (OIC).

Saifuddin berkata Malaysia juga percaya aspek keterangkuman amat penting bagi tujuan mencapai keamanan, namun kita dapati kerajaan sementara yang dibentuk Taliban masih tidak bersifat inklusif.

SAIFUDDIN

“Saya ingin jelaskan, sehingga kini masih tiada negara luar yang mengiktiraf kerajaan sementara Taliban, termasuk negara yang berjiran dengan Afghanistan.

“Seperti Malaysia, negara itu juga sedang meneliti perkembangan di sana (Afghanistan),” katanya pada sesi jawab lisan di Dewan Rakyat, hari ini.

Beliau menjawab soalan dikemukakan oleh Ahli Parlimen PH Lumut Datuk Dr Mohd Hatta Md Ramli yang ingin tahu sama ada Malaysia akan mengiktiraf Afghanistan di bawah pemerintahan baharu Taliban.

Mengulas lanjut, Saifuddin berkata, sehingga kini hanya terdapat dua rakyat negara ini berada di Afghanistan yang sedang berkhidmat dengan organisasi kemanusiaan antarabangsa.

Saifuddin berkata mereka sudah melaporkan diri kepada Suruhanjaya Tinggi Malaysia di New Delhi dan berada dalam keadaan selamat.

“Mereka juga membuat keputusan untuk kekal berada di sana bagi meneruskan tugas dan pada masa sama, terus mengambil segala langkah bagi memastikan keselamatan mereka,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.