nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Harga runcit kit ujian pantas kendiri akan turun lagi

21 SEPT: Harga runcit kit ujian pantas kendiri dan  beberapa alat bantuan COVID-19 lain seperti oximeter dan alat penyembur khas akan dijual lebih murah tidak lama lagi.

Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Datuk Seri Alexander Nanta Linggi berkata kementeriannya akan mengkaji kesemua faktor serta mengambil pendekatan situasi menang-menang antara peniaga dan pengguna.

“Kita mengambil pandangan Yang Berhormat Rasah (Cha Kee Chin) dengan serius. KPDNHEP akan memperhalusi dengan sewajarnya dan akan mengkaji kesemua faktor serta mengambil pendekatan yang terbaik dengan membuat libat urus bersama semua lapisan pemain industri.

ALEXANDER

“Kita tidak mahu mana-mana pihak teraniaya atau terjejas peniaga, pemborong ataupun peniaga,” katanya ketika menjawab soalan tambahan yang dibangkitkan oleh Ahli Parlimen PH Rasah, Kee Chin yang meminta penjelasan mengenai penetapan harga siling kepada alat bantuan COVID-19 sebagai membantu golongan B40.

Mengulas lanjut, Alexander menambah, kementeriannya akan terus melakukan pemantauan harga ke atas mana-mana pihak yang cuba mengaut keuntungan secara tidak munasabah sehingga menyebabkan kenaikan harga yang mendadak sehingga menjejaskan kepentingan pengguna yang memerlukan alat-alat terbabit.

Terdahulu, Alexander berkata sepanjang tempoh pemeriksaan ke atas penjualan kit ujian pantas antigen COVID-19 bermula 5 hingga 20 September lalu, sebanyak 2,261 premis diperiksa membabitkan 123 premis borong dan 2,138 premis runcit.

Beliau berkata daripada pemeriksaan itu, sebanyak 10 notis amaran dikeluarkan kerana menjual melebihi harga maksimum yang ditetapkan kerajaan sebelum ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.