nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Azhar Nafi Kor Ming Disekat Pengerusikan Dewan Rakyat

21 SEPT: Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun menafikan Ahli Parlimen Teluk Intan, Nga Kor Ming dihalang untuk mempengerusikan mesyuarat Dewan Rakyat secara sementara semalam kerana menerima tekanan daripada seorang menteri kanan.

Mengakui memberi surat kepada Kor Ming bagi mempengerusikan mesyuarat sesi petang itu, Azhar menjelaskan beliau mengubah fikiran pada saat akhir.

Azhar menegaskan tidak ada cubaan campur tangan badan eksekutif di Dewan Rakyat mahupun beliau menerima tekanan mahupun didorong mana-mana pihak untuk tidak membenarkan Kor Ming mempengerusikan persidangan Dewan Rakyat. 

“Mengikut peraturan mesyuarat 7 (3), Yang di-Dipertua boleh meminta seorang ahli mempengerusikan mesyuarat dan ahli itu tetap diserah kepadanya semua kuasa berkenaan sehingga Yang Dipertua balik semula mengetuai mesyuarat. Saya memang ada serah surat kepada Yang Berhormat Teluk Intan.

“Saya berterima kasih kepada beliau kerana bersedia menerima permintaan…saya menukar fikiran di saat akhir dan sememangnya prosiding yang dilakukan adalah sah sebab saya balik semula mengetuai mesyuarat.

“Bagi soalan kedua, saya sebenarnya tidak didoraong atau ditekan oleh sesiapa untuk tukar fikiran. Saya cuma menggunakan kuasa saya untuk menukar fikiran,” katanya ketika mempengerusikan mesyuarat di Dewan Rakyat, Kuala Lumpur, hari ini.

Azhar berkata demikian bagi menjawab persoalan Ahli Parlimen DAP Punchong, Gobin Singh Deo yang mempersoalkan Ahli Parlimen Teluk Intan tidak dibenarkan mempengerusikan mesyuarat semalam seperti yang telah diarahkan oleh Yang Dipertua Dewan Rakyat.

Gobin juga cuba memanaskan keadaan apabila mendakwa kononnya Azhar menerima arahan daripada seorang Menteri Kanan bagi membatalkan hasrat tersebut.

Jawapan Azhar itu membangkitkan sedikit kekecohan di Dewan membabitkan Ahli Parlimen pembangkang yang terus mendesaknya untuk memberikan nama menteri kanan berkenaan.

“Cukuplah, saya sudah beritahu. Tolong duduk, saya mahu sambung dengan perbahasan,” katanya.

Isu itu turut disentuh Ahli Parlimen Kota Melaka, Khoo Poay Tiong pada sesi Dewan Rakyat di sebelah pagi dengan bertanya siapakah menteri kanan yang mengarahkan agar Kor Ming tidak dibenarkan mempengerusikan Dewan Rakyat semalam.

Justeru, Isu Ahli Parlimen Teluk Intan, Nga Kor Ming dihalang daripada mempengerusikan sidang Dewan Rakyat  sesi petang semalam dianggap selesai. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.