nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Thailand laksana ujian saringan COVID-19 besar-besaran di Phuket

20 SEPT : Ujian saringan besar-besaran di Phuket akan dilaksanakan kerajaan Thailand minggu ini dalam usaha untuk mengurangkan jangkitan COVID-19 yang meningkat di pulau peranginan itu.

Pihak berkuasa kesihatan Thailand akan menghantar sembilan pasukan Tindak Balas Komprehensif COVID-19 (CCR) untuk melakukan pengesanan kes aktif sepanjang tiga hari bermula Selasa ini.

Timbalan Setiausaha Tetap Kementerian Kesihatan Awam Dr Yongyos Thammawut berkata, pasukan tersebut akan menjalankan ujian terhadap 25,000 orang yang tinggal di pulau itu.

Mana-mana pesakit COVID-19 tanpa gejala akan menjalani kuarantin di rumah sementara pesakit bergejala akan dirawat di hospital, jelasnya.

Kerajaan Thailand memutuskan untuk melaksanakan ujian saringan tersebut ekoran pusat pelancongan itu telah mencatatkan lebih 200 kes COVID-19 sehari selama lebih seminggu.

Pada 1 Julai lalu, Thailand melancarkan “Phuket Sandbox” yang membuka pintu untuk pelancong antarabangsa yang lengkap divaksin mengunjungi Phuket tertakluk kepada beberapa syarat termasuk tidak perlu menjalani kuarantin wajib 14 hari.

Sejak membuka pintu kepada pengunjung dan pada 19 September, pulau ini menyambut sejumlah 34,707 pelancong dengan 528,365 tempahan bilik sejak Julai.

Dalam tempoh 24 jam lalu, sebanyak 12,709 kes baharu COVID-19 dicatakan di negara tersebut dan 106 kematian dicatatkan menjadikan jumlah keseluruhan kes di Thailand setakat ini sebanyak 1,489,186 dan korban seramai 15,469 orang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.