nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PEMULIH, PERKASA perlu ditambah baik berdasar situasi semasa

20 SEPT : Pakej Perlindungan Rakyat dan Pemulihan Ekonomi (PEMULIH) dan Program Strategik Memperkasa Rakyat dan Ekonomi (PEMERKASA) perlu ditambah baik mengikut faktor semasa bagi memastikan daya tahan ekonomi dan isu-isu kebajikan rakyat dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna.

Ahli Parlimen PAS Dungun, Wan Hassan Mohd Ramli turut merakamkan penghargaan kepada Kementerian Kewangan (MOF) yang menunaikan permintaan rakyat bagi mengecualikan kadar faedah pinjaman bank.

“Kementerian kewangan dipohon pengurangan kadar faedah atau keuntungan dan pemberian moratorium dari institusi-institusi yang bukan bank seperti syarikat-syarikat kredit yang lain, di samping pengurangan kadar faedah atau keuntungan kad kredit juga perlu diturunkan kepada empat atau lima peratus.

“MOT juga digesa memberikan moratorium tiga bulan bagi golongan yang tidak layak menerimanya seperti contoh T20 di mana ada di antara mereka yang tidak mampu bayar hutang dalam tempoh 90 hari kerana terganggu punca pendapat akibat COVID-19. Ini perlu bagi mengelakkan mereka terkesan dikenakan tindakan muflis.

“Selain itu, Skim Mysalam juga perlu diperluaskan ke golongan sasar yang memerlukan khsususnya buat mereka yang berpendapatan rendah B40 di samping golongan yang berpendapatan sederhana,” katanya ketika membahaskan usul menjunjung kasih titah ucapan Yang di-Pertuan Agong di persidangan Dewan Rakyat, Kuala Lumpur hari ini.

Dalam pada itu, Wan Hassan turut mencadangkan agar satu skuad perkhidmatan ditubuhkan kerajaan untuk pesakit mahupun bekas pesakit yang terkena jangkitan COVID-19.

Menurut beliau, skuad tersebut pula perlu bekerjasama dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk memberikan rawatan susulan kepada pesakit COVID-19.

“Selain itu, Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat perlu menambah bantuan Projek Prihatin Kasih dari RM100 kepada RM200 dan tempoh perlu dilanjutkan enam bulan lagi yang melibatkan 300,000 keluarga miskin, di samping  bantuan secara terus Jabatan Perdana Menteri (JPM) kepada guru-guru di Maahad Tahfiz mahupun sekolah agama rakyat.

“Kementerian Pengajian Tinggi juga dipohon mengurangkan yuran di IPTA sebanyak 50 peratus bagi pengajian 2021 dan 2022 serta bantuan yuran RM1,000 kepada pelajar IPTS bagi sesi pengajian tempoh yang sama. – Oleh AIMAN SADIQ ABULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.