nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Masjid di Perlis dibenar operasi sepenuhnya Rabu ini

19 SEPT: Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Perlis (MAIPs) akan membenarkan semua masjid di Perlis beroperasi sepenuhnya mulai Rabu ini dengan pematuhan prosedur operasi standard (SOP) diperketat.

Bagaimanapun, Yang Dipertua MAIPs merangkap Raja Muda Perlis Tuanku Syed Faizuddin Putra Jamalullail bertitah hanya anak kariah yang telah melengkapkan vaksin COVID-19 akan dibenarkan hadir ke masjid.

“Maksud vaksin lengkap adalah selepas 14 hari dari tarikh menerima suntikan dos kedua bagi vaksin jenis Pfizer, Astrazeneca dan Sinovac.

“Bagi vaksin jenis Johnson & Johnson dan Cansino adalah selepas hari ke 28 dari tarikh suntikan dos kedua,” titah baginda menerusi satu kenyataan malam tadi.

Tuanku Syed Faizuddin bertitah sebagai langkah kawalan dan penyelarasan, surau atau tempat solat umum lain masih ditutup melainkan mendapat kebenaran khas MAIPs atau Jabatan Agama Islam Perlis (JAIPs).

Baginda bertitah individu yang terlibat dengan aktiviti rentas sempadan tidak dibenarkan hadir ke masjid dalam tempoh dua minggu dari tarikh terakhir melakukan aktiviti itu dan semua jemaah yang hadir di masjid perlu mematuhi SOP keselamatan dan kesihatan yang ditetapkan.

Selain solat fardu dan solat Jumaat, aktiviti lain yang turut dibenarkan adalah solat jenazah, kuliah agama, ceramah, akad nikah dan jamuan makan dengan cara mengedar makanan yang siap dibungkus, titah baginda.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.