nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Gaji ketika jadi penasihat PM disumbang ke tabung COVID-19

19 SEPT:  Menteri Belia dan Sukan Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu, komited untuk memulangkan semula gajinya  berjumlah RM27,227, termasuk bayaran pro rata 11 hari yang diterimanya ketika bertugas sebagai Penasihat kepada Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin, sebelum ini.

Ahmad Faizal yang juga Timbalan Presiden BERSATU berkata beliau berasa rasa sedikit terkilan kerana tidak diberi ruang menjelaskan perkara sebenar iaitu hasratnya menyumbangkan gaji yang diterimanya itu kepada tabung bencana COVID-19.

Katanya, beliau tidak berkecil hati dan marah dengan pihak yang mempersoalkan pendapatannya itu, malah beliau bersetuju perkara itu dibangkitkan di Parlimen minggu lalu demi memastikan ketelusan urus tadbir kerajaan.

“Saya bersetuju dengan mereka, kerana saya belum berikan perkhidmatan yang banyak lagi, tetapi menerima pula gaji RM27,000 campur lagi pro rata, mungkin lebih lagi.

“Saya berhasrat memulangkan keseluruhan penerimaan itu kepada tabung Covid-19. Minta maaf, kepada semua yang mengata saya itu, saya ampunkan. Andai saya tersilap cakap, saya mohon ampun,” katanya ketika dihubungi  Utusan Malaysia.

Minggu lalu, Perdana Menteri Dato’ Seri Ismail Sabri Yaakob dilaporkan berkata, pembayaran gaji penuh itu adalah gantian notis penamatan perkhidmatan berikutan tempoh perkhidmatan Faizal yang singkat dan tidak cukup sebulan.

Katanya, jawatan itu tidak melibatkan pembayaran pencen.

Ismail berkata demikian dalam jawapan bertulis di Parlimen selepas Lim Lip Eng (PH-Kepong), meminta beliau menyatakan jumlah gaji diterima oleh Ahli Parlimen Tambun itu sebagai Penasihat Perdana Menteri bertaraf menteri untuk tempoh yang singkat itu.

Lim turut mempersoalkan sama ada terdapat jumlah gratuiti dan pencen bulanan yang beliau layak menerima daripada kerajaan, selain bertanya apa tugas Faizal sebenarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.