nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Majikan tidak dibenarkan bawa masuk pekerja asing baharu

19 SEPT: Kerajaan tidak membenarkan majikan membawa masuk pekerja asing baharu termasuk untuk bekerja sebagai pembantu rumah dari negara jiran, Indonesia.

Berikutan itu, Menteri Sumber Manusia, Datuk Seri M Saravanan,  menasihatkan agensi pekerjaan swasta yang berdaftar di bawah kementeriannya tidak membuat kenyataan atau pengiklanan perkara itu kerana boleh mengelirukan majikan.

“Saya ingin mengingatkan majikan, tiada kemasukan pekerja asing ke negara ini termasuk pembantu rumah asing dari negara sumber sejak pelaksanaan Pergerakan Kawalan Pergerakan (PKP) pada 18 Mac tahun lalu susulan pandemik COVID-19.

“Kerajaan memutuskan tiada kemasukan bagi kedua-dua kategori pekerja asing berkenaan sehingga 31 Disember ini.

“Sebarang keputusan untuk membawa masuk pekerja asing termasuk pembantu rumah akan diumumkan kerajaan secara rasmi selepas perbincangan antara Majlis Keselamatan Negara (MKN), Kementerian Dalam Negeri (KDN), Kementerian Kesihatan (KKM), kementeriannya serta kementerian lain berkaitan,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Sementara itu, Saravanan berkata pihaknya masih berunding dengan Indonesia bagi memuktamadkan Memorandum Persefahaman (MoU) mengenai pengambilan Perkhidmatan Domestik Indonesia (PDI) yang tamat pada 30 Mei 2016.

“Umum mengetahui, majoriti pembantu rumah asing di negara ini adalah dari Republik Indonesia dan sehingga Ogos lalu, sebanyak 64,181 pembantu rumah asing diambil daripada PDI. Angka itu adalah daripada jumlah keseluruhan 92,481 pembantu rumah asing di negara ini,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.