nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dua kampung Orang Asli di Pahang dikenakan PKPD esok

19 SEPT : Dua perkampungan Orang Asli di Jerantut dan Bentong, Pahang, dikenakan perintah Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) bermula esok sehingga 3 Oktober ini.

Menurut Ketua Pengarah Keselamatan Negara, Datuk Rodzi Md Saad, dua lokaliti itu ialah Kampung Orang Asli Sungai Koi, Hulu Cheka di Jerantut dan Kampung Orang Asli Ulu Pareh di Bentong.

“Pelaksanaan PKPD di dua lokaliti itu diputuskan kerajaan selepas meneliti perkembangan oleh Kementerian Kesihatan (KKM) mengenai penilaian risiko serta trend jangkitan COVID-19.

“Prosedur operasi standard (SOP) bagi semua PKPD adalah sama seperti yang diumumkan sebelum ini,” katanya menerusi kenyataan harian Majlis Keselamatan Negara (MKN) hari ini.

Katanya lagi,  kerajaan turut memutuskan untuk melanjutkan tempoh PKPD Taman Pantai Lok Kawi, Papar, Sabah, yang sepatutnya tamat esok.

“PKPD lokaliti terbabit dilanjutkan selama dua minggu lagi mulai Selasa ini hingga 4 Oktober ini.

“Keputusan itu selepas meneliti analisis KKM mengenai penilaian risiko serta trend jangkitan COVID-19 di lokaliti terbabit yang masih memerlukan perhatian,” katanya.

Manakala,  PKPD di Kampung Nelayan Benut, Mukim Sungai Pinggan di Pontian, Johor sejak 31 Ogos lalu ditamatkan esok mengikut tarikh yang dijadualkan.

Selain itu, kerajaan turut menamatkan empat PKPD di Sabah iaitu di Kampung Buanog Matunggong, Kudat; Kampung Tetabuan, Beluran; Kampung Magatang, Keningau dan Kampung Kilanas, Ranau.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.