nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

ADUN,Petugas DUN Sabah diarah jalani saringan COVID-19

19 SEPT: Speaker Dewan Undangan Negeri (DUN) Sabah, Datuk Kadzim M Yahya, mengarahkan semua petugas dan ADUN yang akan menghadiri Persidangan Dewan Undangan Negeri (DUN) Sabah mulai Selasa ini, supaya menjalani saringan ujian calitan COVID-19, mulai hari ini.

Beliau berkata saringan RTK Antigen itu adalah antara prosedur operasi standard (SOP) yang dilaksanakan pihak DUN bagi mengekang penularan COVID-19 ketika persidangan berlangsung.

“Mereka juga perlu lengkap dua dos vaksin sebagai SOP utama yang perlu dipatuhi semua petugas persidangan DUN dan ADUN, kita juga menetapkan SOP saringan RTK Antigen.

“Semua ADUN perlu membuat saringan 48 jam sebelum hari perasmian dan sebaiknya hendaklah dibuat esok dan dikemukakan kepada pejabat DUN selewatnya pada Isnin ini,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Dalam hal berkaitan, Kadzim berkata persidangan DUN kali ini tidak akan diadakan terlalu lama seperti kebiasaannya sejajar nasihat Kementerian Kesihatan (KKM)

“Atas saranan KKM, kita menasihatkan semua Ahli Yang Berhormat agar tidak terlalu lama berada dalam dewan. Ini bagi mengelakkan jangkitan COVID-19 berlaku dalam kalangan ahli dewan dan petugas yang lain.

“Kita akan memendekkan tempoh persidangan dan pada kali ini Ahli Yang Berhormat hanya akan membahaskan ucapan dasar Tuan Yang Terutama Yang di-Pertua Negeri,” katanya.

Datuk Kadzim M Yahya

Dalam pada itu, Kadzim berkata pihaknya juga sudah memasang penghadang di tempat duduk ADUN bagi mengurangkan risiko jangkitan COVID-19.

Mengenai jumlah kehadiran ahli dewan, beliau berkata setakat ini, pihaknya belum menerima sebarang permohonan untuk pengecualian hadir.

“Kita maklum bahawa ada beberapa Ahli Yang Berhormat juga adalah Ahli Parlimen dan mereka masih bersidang,” katanya.

Ketika ini ada enam ADUN yang juga Ahli Parlimen mewakili Sabah, iaitu Datuk Seri Bung Moktar Radin (Lamag / Kinabatangan), Datuk Dr Jeffrey Kitingan (Tambunan / Keningau), Datuk Seri Mohd Shafie Apdal (Senallang / Semporna), Datuk Darell Leiking (Moyog / Penampang), Datuk Christina Liew (Api-Api / Tawau) dan Datuk Mohamadin Ketapi (Segama / Lahad Datu).

Istiadat pembukaan Persidangan DUN Sabah akan disempurnakan Yang di-Pertua Negeri, Tun Juhar Mahiruddin pada Selasa ini, diikuti persidangan selama dua hari.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.