nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Remaja Lemas Demi Selamatkan Rakan Ditemui

18 SEPT: Demi menyelamatkan rakan yang terjatuh di dalam empangan, seorang remaja lemas ketika cuba menyelamatkan rakannya yang terjatuh di Jambatan Kampung Pertak di Kuala Kubu Bharu, hari ini. 

Namun, difahamkan remaja tersebut telah ditemukan lima meter dari tempat dia terjatuh hasil pencarian yang dilakukan pasukan penyelamat malam ini. 

Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Selangor, Norazam Khamis berkata, mangsa yang lemas dikenali sebagai Hamzah Ilya Azman, 19 manakala manakala rakannya ialah Ahmad Nabil Yasin Abdul Rashih, 20.

Menurut beliau, pihaknya menerima panggilan kecemasan pada jam 3.54 petang sebelum beberapa anggota dan pegawai dari Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Kuala Kubu Bharu dikejarkan ke lokasi.

“Hasil siasatan awal mendapati mangsa cuba menyelamatkan rakannya berusia 20 tahun yang terjatuh ke dalam empangan.

“Rakannya berjaya diselamatkan, namun mangsa tidak timbul selepas terjun ke dalam empangan,” katanya. 

Dalam pada itu, Norazam menasihatkan pengunjung yang melakukan perkelahan di kawasan berair sama ada sungai, air terjun, laut atau di kawasan empangan mengambil sikap berhati-hati.

“Jika hujan, segeralah beredar untuk mengelakkan banjir kilat, kepala air atau kenaikan paras air secara mendadak di kawasan tersebut.

“Bagi yang ‘jungle trekking’ di hutan, bukit atau tanah tinggi juga dinasihatkan berhati-hati terutama sekarang musim hujan,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.