nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MOTAC lapor polis Terminal Feri Kuala Perlis tular sesak

18 SEPT: Gambar suasana di Terminal Feri Kuala Perlis yang sesak dengan pengunjung sehingga dikatakan melanggar prosedur operasi standard (SOP) di Jeti Kuala Perlis dan Langkawi, Kedah pada 20 Ogos lalu adalah tidak benar. 

Paparan gambar itu telah dimuat naik oleh pemilik akaun yang dikenali dengan nama Mohd Zuhnun dan Peter Tan Pei Teik di laman media sosial, Facebook. 

Justeru, Kementerian Pelancongan Seni dan Budaya (MOTAC) telah membuat laporan kepada Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) siasatan dengan teliti dapat dilakukan mengenai kejadian tersebut. 

“PDRM dan SKMM perlu mengambil tindakan yang tegas sekiranya hasil siasatan membuktikan kedua-dua pemilik akaun tersebut telah melakukan kesalahan.

“MOTAC menyifatkan bahawa tindakan yang dilakukan oleh kedua-dua pemilik akaun tersebut amatlah tidak bertanggungjawab serta boleh mengelirukan orang ramai. 

“Paparan tersebut juga boleh mencemarkan imej kerajaan serta memberikan tanggapan negatif berhubung projek rintis Gelembung Pelancongan Langkawi,” katanya menerusi kenyataan di Facebook rasmi MOTAC, hari ini. 

Terdahulu, Terminal Feri Kuala Perlis pada 20 Ogos lalu dilaporkan sesak dengan penumpang ekoran penangguhan perjalanan feri ke Pulau Langkawi, Kedah selama beberapa jam yang berlaku kira-kira jam 9.45 pagi.

Gambar penumpang dimuatkan oleh dua individu tersebut yang bersesak-sesak tanpa ada penjarakan fizikal tular di Facebook yang memaparkan ratusan pengunjung dikatakan terpaksa menunggu  di luar terminal selepas ruang menunggu telah mencapai kapasiti maksimum.

Bagaimanapun, Ketua Polis Daerah Kangar, Superintendan Wari Kiew mengesahkan, kesesakan itu dilaporkan hanya berlaku dalam tempoh 20 minit.

Beliau berkata, pihaknya dengan bantuan tentera dan Angkatan Pertahanan Awam Malaysia dan Jabatan Sukarelawan Malaysia  kemudian bertindak mengawal lokasi tersebut. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.