nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Aliran Air Bawah Tanah Punca Tanah Runtuh

18 SEPT: Pergerakan aliran air bawah tanah selepas hujan lebat di Jalan Kemensah Heights Kuala Lumpur dipercayai antara punca runtuhan tanah yang menjejaskan bahagian belakang 27 rumah teres dua tingkat di kawasan itu, awal pagi tadi. 

Timbalan Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat (JBPM) Selangor, Wan Md Razali Wan Ismail berkata, aliran air bawah tanah berkenaan menyebabkan struktur tanah menggelongsor pada 9.30 malam semalam, yang turut menyekat aliran sungai di bawah bukit daripada terus mengalir.

“Ketika ini, pihak saya bersama polis dan Majlis Perbandaran Ampang Jaya giat memindahkan mangsa untuk ditempatkan di dewan orang ramai.

Anggota penyelamat telah memindahkan mangsa tanah runtuh di Kemensah Height, Kuala Lumpur di dewan orang ramai malam tadi.

“Malah, kerja-kerja pencerunan akan dilaksanakan pagi ini bersama pihak berkaitan,” katanya menerusi kenyataan, hari ini. 

Dalam pada itu, beliau memaklumkan pihaknya telah menerima panggilan kira-kira 9.30 malam tadi dan seramai 16 orang anggota JBPM dibantu oleh 67 agensi penguat kuasa yang lain bagi melancarkan operasi. 

“Pergerakan tanah berlaku secara perlahan-lahan akibat dari keadaan tanah yang tidak kukuh dan lembab.

“Masih terdapat riskio berlakunya runtuhan sekiranya keadaan hujan berterusan di kawasan sama,” katanya. 

Suasana sekitar lokasi kejadian tanah runtuh yang menyebabkan 28 keluarga yang mendiami 19 buah rumah teres dua tingkat terjejas di Jalan Kemensah Height malam ini.

Sementara itu, tinjauan mendapati polis mengawal ketat lokasi kejadian dan tidak membenarkan sesiapa masuk sebagai langkah keselamatan. 

Semalam, sebanyak 19 rumah teres dua tingkat membabitkan 28 keluarga terjejas akibat insiden tanah runtuh di Jalan Kemensah Heights, namun tidak melibatkan sebarang kemalangan jiwa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.