nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Agong, Raja Permaisuri Selamat Tiba Di UK

18 SEPT:Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah bersama Raja Permaisuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah selamat tiba di London bagi lawatan khas selama 10 hari ke United Kingdom (UK) bermula, hari ini. 

Menerusi kenyataan rasmi di Facebook Istana Negara memaklumkan pesawat khas yang membawa Seri Paduka Baginda berdua dan delegasi mendarat di Lapangan Terbang Luton, London pada jam 8 malam Jumaat waktu tempatan (3 pagi Sabtu waktu Malaysia).

Ketibaan Al-Sultan Abdullah dan Tunku Azizah telah disambut Pesuruhjaya Tinggi Malaysia ke United Kingdom, Zakri Jaafar dan isteri Nor Aini Abdul Rahman.

Dalam lawatan khas berkenaan, Seri Paduka Baginda berdua dijadualkan berangkat melawat Projek Battersea Power Station di London, Suruhanjaya Tinggi Malaysia di Belgrave Square dan Pusat Penyelidikan Tun Abdul Razak di Brickendonbury, Hertford.

Atur cara lawatan khas itu turut diisi dengan pertemuan antara Yang di-Pertuan Agong dan Raja Permaisuri Agong bersama komuniti rakyat Malaysia di London.

Al-Sultan Abdullah turut dijadualkan berangkat menghadiri Sandhurst Reunion Dinner di Royal Military Academy Sandhurst iaitu tempat Seri Paduka Baginda pernah menimba ilmu ketenteraan dari 1978 hingga 1979.

Seri Paduka Baginda turut dijadualkan mengadakan pertemuan dengan Ketua Staf Pertahanan UK, Sir General Nicholas Carter yang akan menyentuh hubungan kerjasama ketenteraan dua hala Malaysia dan United Kingdom, di mana Carter juga pernah menuntut di Royal Military Academy Sandhurst.

Selepas lawatan khas berkenaan, Seri Paduka Baginda berdua berkenan beristirahat di London bermula dari 27 September dan dijadualkan berangkat pulang ke tanah air pada 23 Oktober.

Lawatan khas itu merupakan kali kedua Seri Paduka Baginda ke United Kingdom sejak dipilih sebagai Yang di-Pertuan Agong selepas kali pertama pada Disember 2019, selama tujuh hari bermula 9 Disember 2019.

Sepanjang keberangkatan Al-Sultan Abdullah, Sultan Perak Sultan Nazrin Muizzuddin Shah yang juga Timbalan Yang di-Pertuan Agong akan menjalankan fungsi-fungsi Yang di-Pertuan Agong.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.