nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

4 lokaliti di Pahang dan Sabah kena PKPD

18 SEPT: Tiga lokaliti di Pahang dan satu di Sabah akan dikenakan Perintah kawalan pergerakan diperketatkan (PKPD) bermula Isnin ini hingga 3 Oktober depan. 

Ketua Pengarah Majlis Keselamatan Negara (MKN), Datuk Rodzi Md Saad berkata, kawasan yang terlibat di Pahang ialah Lembah Bertam, Mukim Ulu Telom dan Cameron Highlands (Kampung Sungai Kabuk, Kampung Sungai Tiang, Kampung Sungai Chohong).

“Di Sabah pula lokaliti yang terlibat ialah Kampung Tamu Darat, Kota Belud.“Keputusan itu dibuat selepas pihaknya meneliti pembentangan Kementerian Kesihatan (KKM) mengenai penilaian risiko dan jangkitan COVID-19 di lokaliti itu. 

“Prosedur operasi standard (SOP) bagi semua PKPD sama seperti diumumkan sebelum ini,” katanya menerusi kenyataan media perkembangan harian PKPD, hari ini.

Dalam pada itu, Rodzi memaklumkan, PKPD ditamatkan bermula esok ialah Pusat Latihan Polis (Pulapol), Kota Kinabalu, Sabah, dua zon dalam Mukim Kuala Kedah, Kota Setar, Kedah dan Penjara Tapah (termasuk kuarters), Batang Padang di Perak.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.