nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Wan Ahmad Fayhsal berbasikal agih Bakul Prihatin Negara

17 SEPT: Bersempena Hari Malaysia semalam, Senator Wan Ahmad Fayhsal Wan Ahmad Kamal mengayuh basikal bersama 25 yang lain bagi mengagihkan 60 Bakul Prihatin Negara kepada masyarakat di Projek Perumahan Rakyat (PPR) Perkasa dan Kampung Pandan India, Titiwangsa, Kuala Lumpur.

Timbalan Menteri Perpaduan Negara yang juga Ketua Bahagian, Parti Pribumi Bersatu (BERSATU) Titiwangsa berkata, pengagihan tersebut merupakan salah satu tujuan dalam menjayakan Program Kayuhan Prihatin Titiwangsa bersempena Hari Malaysia 2021.

“Program ini turut disertai seramai 25 orang pengayuh terdiri ahli-ahli BERSATU Bahagian Titiwangsa serta warga Titiwangsa yang berbilang bangsa dan agama.

Wan Ahmad Fayhsal (kiri) mengagihkan Bakul Prihatin Negara kepada salah seorang penerima di Kuala Lumpur semalam.

“Melalui program ini, kami di Bersatu Bahagian Titiwangsa secara tidak langsung dapat mewujudkan sifat kekeluargaan yang harmoni antara kaum yang mana kita tidak tertumpu kepada satu kaum sahaja.

“Semoga dengan bantuan yang dihulurkan sedikit sebanyak dapat meringankan beban para penerima dan secara tidak langsung dapat juga mengeratkan kemajmukan masyarakat pelbagai kaum dalam konteks ‘Keluarga Malaysia’,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Wan Ahmad Fayhsal berkata, selain itu, pihaknya turut memberi pelitup muka serta cecair pembasmi kuman kepada masyarakat setempat.

Ujar Wan Ahmad Fayhsal, pihaknya turut berterima kasih kepada semua petugas, Polis Diraja Malaysia (PDRM), Angkatan Pertahanan Awam Malaysia (APM), Jabatan Sukarelawan Malaysia (Rela), Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) dan Majlis Keselamatan Negara (MKN) yang turut membantu dalam menjayakan program kayuhan tersebut.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.