nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sultan Johor akan bangkitkan isu MM2H kepada PM

17 SEPT: Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar mahu berjumpa Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, secara peribadi dalam masa terdekat berhubung isu Program Malaysia Rumah Keduaku (MM2H).

Sultan Ibrahim menegaskan baginda mahu berbuat demikian selepas kecewa dengan tindakan Kementerian Dalam Negeri (KDN) enggan menyemak semula syarat ketat MM2H yang ditetapkan baru-baru ini.

Berikutan itu baginda bertitah, akan membangkitkan perkara itu secara peribadi kepada Perdana Menteri, dalam tempoh terdekat.

“Ini memandangkan Johor merupakan antara destinasi popular MM2H, selain sumbangan program berkenaan kepada pendapatan negeri,” titah baginda yang dimuat naik ke laman Facebook Royal Press Office (RPO) hari ini.

Sultan Ibrahim bertitah Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainuddin sebelum ini menyatakan bahawa kerajaan akan menyemak semula syarat ketat Program MM2H.

“Namun, apa yang kita dengar di Parlimen hanyalah janji untuk mempertimbangkan permohonan peserta MM2H berdasarkan kes demi kes, dan ini adalah di luar jangkaan dan sesuatu yang mengecewakan.

“Jika keselamatan adalah justifikasi utama untuk kriteria baharu, maka pihak Kementerian hanya perlu membatalkan visa pemegang pas MM2H yang didapati melakukan kesalahan, dan bukannya melibatkan semua peserta,” titahnya.

Sultan Ibrahim bertitah keputusan berkenaan hanya akan membawa implikasi negatif, memandangkan Program MM2H sebelum ini membawa kesan positif kepada ekonomi negara.

“MM2H merupakan satu program yang memberi kesan baik kepada ekonomi Malaysia dan begitu juga kepada rakyat serta kerajaan.

“Jika sekarang kita mengenakan syarat ketat hingga memberi kesan kepada peserta, dikhuatiri kelak akan menjejaskan imej negara di mata dunia.

“Saya berharap perkara ini akan mendapat perhatian serta pertimbangan dari kerajaan tanpa membuat keputusan drastik terhadap program ini,” titahnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.