nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM Singapura terima dos penggalak vaksin COVID-19

17 SEPT: Perdana Menteri Singapura, Lee Hsien Loong, menerima suntikan dos penggalak vaksin COVID-19 di Hospital Umum Singapura, pagi tadi.

Hsien Loong berkata, kes di negara itu meningkat dengan pantas dan suntikan berkenaan akan menguatkan lagi perlindungan diri terhadap COVID-19.

Hsien Loong yang menerima dos pertama vaksin Pfizer-BioNTech pada 8 Januari lalu, turut memuat naik video beliau menerima suntikan berkenaan di Facebooknya.

Beliau berkata, Jawatankuasa Pakar mengenai vaksinasi COVID-19 mengesyorkan dos tambahan untuk golongan berusia 60 tahun ke atas, penghuni rumah penjagaan warga emas, dan individu yang mengalami masalah terimunokompromi (sistem imun defektif yang mengakibatkan timbul gejala penyakit).

“Warga emas yang lengkap dua dos vaksinasi sekurang-kurang enam bulan lalu, akan menerima SMS (khidmat pesanan ringkas) dengan pautan diberikan secara personal untuk membuat janji temu.

“Jika anda ditawarkan dos ‘penggalak’, silalah ambil. Ini akan mengurangkan peluang anda mengalami sakit yang serius, atau memerlukan rawatan Unit Rawatan Rapi,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.