nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MASkargo perkukuh khidmat tempahan dalam talian

17 SEPT: MAB Kargo Sdn Bhd (MASkargo) mengukuhkan lagi perniagaannya menerusi agenda digitalisasi dengan pemeteraian perjanjian pengedaran bersama platform e-tempahan global cargo.one.

Syarikat penghantar barangan yang menggunakan cargo.one kelak akan dapat mengakses kadar dan kapasiti masa nyata MASkargo dengan mudah dan menerima pengesahan segera mengenai tempahan mereka.

Ketua Pegawai Komersial MASkargo, Mark Jason Thomas, berkata penghantar barangan juga akan dapat memanfaatkan jaringan MASkargo ke Asia dan Australia, kerana menggunakan strategi pengembangan globalnya.

“Di MASkargo, strategi kami adalah untuk memberikan pengalaman kelas pertama kepada pelanggan melalui penyelesaian digital inovatif yang berterusan.

“Kami gembira dengan kerjasama ini dalam meningkatkan penawaran digital domestik untuk kehadiran global yang luar biasa dengan membawa kadar dan kapasiti masa nyata kami ke platform tempahan dalam talian yang inovatif dan berkembang pantas ini,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Mark berkata, dalam tempoh beberapa bulan terakhir, cargo.one telah membantu membentuk strategi kumpulan dan kepakaran dan analisis mereka adalah penting dalam menyokong peralihan MASkargo ke arah model perniagaan digital.

Beliau berkata, platform e-tempahan itu bukan saja meningkatkan kualiti dan kecekapan perkhidmatannya tetapi turut membantu meningkatkan kemampuan MASkargo dalam menguruskan saluran penjualan digital dan kesesuaian pasaran.

“Kami bukan hanya dapat menjangkau pasaran yang lebih besar tetapi mampu memperoleh keuntungan dengan berada di barisan hadapan dalam platform ini khususnya di Asia,” katanya.

MASkargo dan cargo.one kini dalam proses mengintegrasikan sistem mereka dan berharap dapat membawa kapasiti MASkargo kepada pelanggan sebelum akhir 2021.

Kerjasama baru itu akan memberi pengguna cargo.one akses tambahan ke 20 laluan paling dicari ke Asia dan Australia seperti Jakarta, Singapura, Guangzhou dan Sydney.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.