nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hampir 200,000 individu lulus rayuan BPR

17 SEPT: Semua pemohon boleh membuat semakan status kelulusan rayuan Bantuan Prihatin Rakyat (BPR) mulai esok menerusi portal BPR, https://bpr.hasil.gov.my.

Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz berkata, pembayaran rayuan BPR itu akan melibatkan hampir 200,000 penerima dengan anggaran peruntukan sebanyak RM240 juta.

Tengku Zafrul berkata pembayaran akan dikreditkan terus ke akaun bank yang didaftarkan semasa permohonan rayuan BPR pada akhir September 2021 bersekali dengan penerima bayaran BPR Fasa 3.

“Kerajaan telah mengemas kini data golongan B40 yang layak menerima BPR melalui permohonan rayuan yang dibuka pada 15 sehingga 30 Jun lalu.

TENGKU ZAFRUL

“Permohonan rayuan ini telah diverifikasi semula oleh Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) untuk memastikan inisiatif bantuan tunai itu dapat disalurkan dan dimanfaatkan oleh golongan yang benar-benar layak,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Mengulas lanjut, Tengku Zafrul berkata kerajaan berharap bantuan tunai yang secara keseluruhannya berjumlah RM17.1 bilion sehingga hujung tahun ini boleh membantu penerimanya menampung dan menguruskan perbelanjaan mereka.

Tengku Zafrul berkata, selari dengan pengumuman kelulusan rayuan BPR itu, kerajaan turut memberi peluang kepada golongan yang lulus rayuan BPR menyertai Program Jaringan Prihatin .

Berikutan itu, jelasnya, tarikh akhir pendaftaran dan penebusan program tersebut akan dilanjutkan sehingga 30 September ini.

“Pelanjutan ini juga bertepatan dengan situasi semasa dan memberi ruang dan masa kepada mereka yang perlu mendaftar dan menebus telefon mereka di kedai secara fizikal,” ujarnya.

Beliau berkata kerajaan sentiasa komited untuk memastikan program yang disediakan menepati kehendak golongan sasar dan memudahkan pembelajaran anak-anak golongan B40 mendapatkan pakej telekomunikasi ataupun pakej peranti mudah alih.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.