nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

AS, UK kongsi teknologi kapal selam nuklear dengan Australia

17 SEPT : Amerika Syarikat (AS) dan United Kingdom (UK) buat pertama kalinya dalam masa 50 tahun berkongsi teknologi pembuatan kapal selam tenaga nuklear bersama Australia.

Sebelum ini, AS hanya berkongsi teknologi pembinaan kapal selam nuklear itu bersama UK.

Kerjasama pembinaan kapal selam nuklear itu dengan nama Auskus telah diumumkan oleh Presiden AS, Joe Biden, Perdana Menteri England, Boris Johnson dan Perdana Menteri Australia, Scott Morison Khamis lalu. 

Ini bermakna, Australia kini mampu untuk membina sebuah kapal selam yang dijana dengan kuasa nuklear yang lebih pantas dan sukar untuk dikesan oleh radar.

Australia juga menjadi negara ke tujuh di dunia yang bakal memiliki kapal selam yang menggunakan teknologi nuklear.

Kapal selam yang dijana tenaga nuklear ini juga mampu untuk menyelam selama berbulan-bulan dan boleh melancarkan peluru berpandu dari jarak jauh.

Dalam pengumuman tersebut, ketiga-ketiga pemimpin tersebut berulang kali menyebut bahawa kerjasama tersebut adalah berdasarkan isu keselamatan serantau di mana kata ketiga-tiga pemimpin itu, tanda-tanda ancaman semakin jelas.

Walaupun nama China tidak disebut, namun difahamkan ketiga-tiga pemimpin tersebut merujuk kepada isu Laut China Selatan yang sejak kebelakangan ini menimbulkan ketegangan antara AS dan China.

Dan sudah pasti, kerjasama tiga negara itu mendapat kritikan dan tentangan keras  China yang menyifatkan kerjasama tiga buah negara itu adalah sangat tidak bertanggungjawab.

Jurucakap Menteri Luar China, Zhao Lijian berkata, tindakan ketiga-tiga negara itu secara tidak langsung telah merosakkan keamanan serantau dan merupakan mentaliti perang dingin.

Malah, China turut memberi amaran bahawa kerjasama yang dilakukan oleh tiga negara tersebut hanya akan ‘mencederakan’ kepentingan mereka sendiri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.