nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Agong, Permaisuri berkenan adakan lawatan khas ke UK

17 SEPT : Yang di-Pertuan Agong Sultan Abdullah Sultan Ahmad Shah dan Raja Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah berkenan mengadakan lawatan khas ke United Kingdom termasuk melawat tapak projek ikonik Malaysia di London, Battersea Power Station.

Tapak projek ikonik Malaysia itu adalah usahasama antara Sime Darby Property, SP Setia Sdn Bhd, Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) dan Permodalan Nasional Bhd (PNB).

Lawatan Seri Paduka Baginda berdua ke UK bermula hari ini sehingga 27 September.

Wisma Putra dalam satu kenyataan hari ini berkata, Baginda berdua berkenan turut berkenan melawat Suruhanjaya Tinggi Malaysia di London pada 24 September bagi sesi pertemuan dengan rakyat Malaysia terdiri daripada usahawan,ahli akademik, pelajar dan ketua komuniti di United Kingdom.

“Baginda berdua dijadual berangkat melawat Tun Abdul Razak Research Centre (TARRC), syarikat milik penuh Lembaga Getah Malaysia dan antara institusi penyelidikan dan pembangunan (R&D) getah terkemuka dunia.

“Sultan Abdullah juga berkenan menerima kunjungan Ketua Staf Pertahanan United Kingdom, Sir General Nicholas Carter yang akan menyentuh hubungan kerjasama pertahanan antara kedua-dua negara,” kata kenyataan itu.

“Lawatan khas ini melambangkan kepentingan hubungan erat di antara Malaysia dan United Kingdom dimanifestasikan di peringkat pemerintahan tertinggi negara.

“Lawatan itu turut menzahirkan keprihatinan Baginda berdua terhadap kesejahteraan rakyat negara serta prestasi pelaburan dan kepentingan negara di United Kingdom agar sentiasa berada dalam keadaan baik terutama semasa pandemik yang mencabar ini,” jelasnya

Get real time updates directly on you device, subscribe now.