nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pimpinan PAS, UMNO perlu teruskan agenda penyatuan Melayu

16 SEPT: Semua pimpinan parti PAS dan UMNO perlu meneruskan agenda penyatuan orang Melayu/Islam menerusi pemuafakatan dalam Muafakat Nasional (MN)

Berikutan itu, Ahli Jawatankuasa Kerja PAS Pusat, Nasrudin Hassan berkata semua pemimpin PAS dan UMNO tidak boleh membiarkan semangat penyatuan menerusi MN pudar, apatah lagi menyimpan hasrat untuk membubarkannya.

Nasruddin berkata semua pihak harus berpegang kepada penyatuan yang terlakar pada 14 September 2019 lalu antara Pas dan UMNO selepas lebih 60 tahun menjadi seteru.

Beliau berkata PAS dan UMNO seharusnya kuat menentang hasutan pihak yang mahukan perpecahan dua kumpulan umat Islam ini.

“Kini setelah dua tahun piagam muafakat dimeterai, MN sedang melalui denai yang sukar dan sulit. Mereka kini sedang diuji dengan kuasa pemerintahan, kedudukan dan pengaruh.

“Pelbagai justifikasi mula dicipta untuk membenarkan sikap masing-masing. Jari jemari dibuka kembali untuk saling menuding. Sudah kelihatan rekahan di sana sini.

“Tentu sahaja fenomena ini membuatkan ejen-ejen perpecahan menari girang. Saya hanya mampu kembali mengingatkan diri dan semua pihak khasnya saf kepimpinan daripada kedua-dua belah pihak bahawa jangan biarkan MN ini retak,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Mengulas lanjut, Nasrudin lagi, pimpinan dan ahli parti juga perlu mengelak daripada mengeluarkan kenyataan yang boleh mengeruhkan lagi keadaan.

Nasruddin berkata, tulisan atau status di media sosial yang boleh mengundang resah dan kecewa terhadap kedudukan perpaduan umat Islam juga harus dielakkan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.