nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pesawat pertama Asia dari KL ke Langkawi penuh

16 SEPT: Penerbangan sulung AirAsia dari Kuala Lumpur ke Langkawi pagi tadi di bawah inisiatif gelembung perjalanan merekodkan muatan penerbangan 100 peratus sekali gus petanda positif terhadap perjalanan udara domestik.

Pesawat pertama daripada sembilan penerbangan harian itu berlepas dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA2) pada jam 9.50 pagi menggunakan pesawat Airbus A321neo.

“Selain dari Kuala Lumpur (63 penerbangan mingguan), AirAsia juga mempunyai penerbangan ke Langkawi dari Pulau Pinang (14 kali seminggu), Johor Bahru (7 kali seminggu), Ipoh (3 kali seminggu) dan Kota Bharu (3 kali seminggu), menjadikan kesemua sekali 90 penerbangan seminggu,” kata syarikat penerbangan murah itu dalam satu kenyataan hari ini.

Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia Malaysia, Riad Asmat, berkata lebih 200,000 tempat duduk ke Langkawi terjual dalam masa kurang daripada seminggu.

“Bagi memudahkan pergerakan ini, kami membuat persiapan menyeluruh dan melaksanakan protokol kesihatan dan keselamatan yang padu dan komprehensif bagi memastikan semua tetamu boleh melakukan perjalanan dengan selamat, dengan kru dan petugas barisan hadapan 100 peratus lengkap vaksinasi.

“Selepas melakukan persediaan selama berbulan-bulan, kami bersemangat untuk menyaksikan industri kembali rancak dan bersedia untuk meningkatkan operasi kami bagi memenuhi peningkatan permintaan.

“Kami berharap lebih banyak gelembung perjalanan diwujudkan di seluruh negara tidak lama lagi sejajar dengan peningkatan kadar vaksinasi dan seterusnya di seluruh rantau ini apabila telah selamat untuk berbuat demikian,” katanya.

AirAsia juga melancarkan perkhidmatan ‘ride-hailing’ di Langkawi hari ini dengan pemandu kenderaan 100 peratus lengkap vaksinasi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.