nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Majlis Khas MA63 Runding Isu Kepentingan Sabah, Sarawak

16 SEPT: Kerajaan memberi jaminan akan memberi perhatian terhadap isu yang berkaitan dengan kepentingan Sabah dan Sarawak khususnya melalui aspek rakan kongsi setaraf dalam Perjanjian Malaysia 1963 (MA63).

Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yakkob, berkata perkara berkaitan yang perlu diselesaikan akan terus diperhalusi melalui rundingan dalam Majlis Khas MA63.

Menurut beliau, setiap cabaran berjaya ditangani dan dihadapi dengan kerangka tindakan toleransi dan demokratik, berpaksikan keluhuran perlembagaan serta kedaulatan undang-undang meskipun Malaysia sebuah negara yang negerinya terpisah oleh Laut China Selatan.

“Setiap kali menjelang Hari Malaysia, persoalan ‘equal partners’ sering dibangkitkan maka kerajaan memberi jaminan menerusi Majlis Khas MA63 akan memperhalusi perkara yang diperlu diselesaikan.

“Kerajaan beri jaminan untuk terus memperhalusi perkara-perkara yang perlu diselesaikan melalui rundingan menerusi Majlis Khas MA63 yang akan dipengerusikan sendiri oleh saya selain dianggotai Ketua Menteri Sabah, Datuk Hajiji Mohd Noor; Ketua Menteri Sarawak, Datuk Patinggi Abang Johari Abang Openg serta lapan Menteri Persekutuan.

“Usaha ini membuktikan, kerajaan komited dalam memberi perhatian terhadap isu yang berkaitan dengan pelbagai perkara penting bagi negeri Sabah dan Sarawak,” katanya, dalam Perutusan Perdana Menteri Sambutan Hari Malaysia 2021 di Kota Kinabalu, Sabah, hari ini.

Terdahulu, MA63 antara enam transformasi yang dimasukkan dalam Memorandum Persefahaman (MoU) Transformasi dan Kestabilan Politik yang dimeterai antara Kerajaan Persekutuan dan Pakatan Harapan (PH), Isnin lalu.

Melalui MoU itu, transformasi MA63 akan memperkukuh usaha ke arah pelaksanaan perkara yang termaktub dalam perjanjian itu dengan dokumen yang berkaitan dengannya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.