nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Agong, Permaisuri Ucap Selamat Hari Malaysia

16 SEPT : Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dan Raja Permaisuri Agong, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah menzahirkan ucapan selamat Hari Malaysia 2021 kepada semua rakyat di negara ini.

Ucapan Baginda itu dimuat naik menerusi poster yang di laman Facebook rasmi Istana Negara.

“Selamat menyambut Hari Malaysia 2021 daripada Yang di-Pertuan Agong dan Raja Permaisuri Agong,” titah Baginda.

Al-Sultan Abdullah turut menzahirkan ucapan selamat menyambut Hari Angkatan Tentera Malaysia (ATM) ke-88 kepada seluruh warga seluruh warga angkatan tentera, para veteran angkatan tentera dan semua yang pernah berkhidmat bersama Angkatan Tentera Malaysia (ATM).

Baginda selaku pemerintah tertinggi Angkatan Tentera Malaysia amat menyanjung tinggi dan merakamkan setinggi penghargaan di atas jasa, khidmat bakti dan pergorbanan yang dicurahkan oleh seluruh warga dan bekas anggota Angkatan Tentera Malaysia dalam melindungi kedaulatan dan keselamatan negara.

Sultan Abdullah turut menzahirkan setinggi penghargaan kepada para anggota ATM khususnya yang bertugas di barisan hadapan yang telah bertungkus lumus mengorbankan masa dan tenaga dalam membantu kerajaan membendung penularan wabak COVID-19 sejak awal tahun ini.

Seri Paduka Baginda mendoakan semoga Angkatan Tentera Malaysia terus menjadi sebuah angkatan yang disegani dan dihormati di persada antarabangsa.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.