nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dasar tingkatkan kuasa beli rakyat akan diteruskan

14 SEPT : Kerajaan akan meneruskan dasar dan strategi untuk meningkatkan pendapatan dan kuasa beli rakyat terutama isi rumah miskin dalam kalangan B40, bagi membantu ekonomi rakyat untuk jangka masa sederhana dan panjang.

Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri, berkata langkah tersebut akan dilaksanakan melalui program peningkatan pendapatan dan keupayaan, menambah baik akses daripada keperluan asas termasuk pendidikan, kesihatan dan perumahan, menggalakkan keusahawanan dan akses kepada pembiayaan kewangan dan meningkatkan perlindungan sosial.

Perdana Menteri menjelaskan, pelbagai bantuan yang disediakan kerajaan di bawah lapan pakej rangsangan sepanjang pandemik melanda negara kebanyakannya adalah bersifat jangka masa pendek bagi mengurangkan tekanan terhadap individu serta isi rumah yang terkesan.

“Kita ada perancangan jangka pendek dan jangka panjang. Jangka penduduk memang hanya untuk sementara sebagai contoh apabila berikan bantuan mikro secara terus ianya bertahan hanya beberapa waktu sahaja.

“Sebab itu pelan kita untuk kita memberikan latihan keusahawanan reskiliing dan upskilling supaya diberikan ruang untuk mereka tambah pendapatan.

“Begitu juga kalau nak bermula berniaga, mesti ada starup modal, sebab itu Bank Simpanan Nasional (BSN), Mara ada sediakan dan penting untuk jangka masa panjang kita membuka semula ekonomi. Kita jangka buka semula ekonomi akan dapat membantu mereka teruskan hidup.

“Dan akhirnya peratusan mahupun jurang kemiskinan dapat kita kurangkan,” katanya ketika sesi pertanyaaan-pertanyaan bagi jawapan lisan ketika persidangan Dewan Rakyat di Bangunan Parlimen, hari ini.

Beliau menjawab soalan Datuk Seri Anwar Ibrahim (PH-Port Dickson) mengenai langkah yang diambil kerajaan dan penjelasan berkenaan pendapatan isi rumah kasar bulanan yang menurun sehingga 10.3 peratus.-Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.